Dordtse aanbiedingen: popcorn met prosecco-smaak en een fotoshoot met 50% korting

Door Lisa Braat 7 december 2017

December is de maand van cadeaus en wat is er nou leuker dan extra veel korting of iets gratis krijgen? Deze week zetten we weer de leukste aanbiedingen uit Dordrecht voor je op een rij. Enjoy!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Popcorn met kaneelbroodjessmaak en prosecco-smaak

HEMA popcorn smaken
Foto: HEMA

Misschien is dit wel een leuk kado voor onder de boom, of ben je zelf gewoon ontzettend nieuwsgierig naar de smaak. De nieuwe popcornsmaken van de HEMA zijn bijzonder en zeker het proberen waard. Voor € 2,75 heb je zo’n leuke koker al in huis.

HEMA Centrum woonwinkels

nu gesloten09:00 - 18:00

Bagijnhof 15, Dordrecht

Bekijk meer:woonwinkels

De sale is begonnen

O'moda korting sale schoenen
Foto: O’moda

Bij O’moda kun je nu een stukje voordeliger mooie schoenen kopen voor bij je kerstoutfit. De kortingen zijn van 20% tot 50% op de schoenen. Zie jij je voet al in zo’n zwart muiltje glijden? Ga dan snel even langs.

O’Moda schoenenwinkels

nu gesloten09:30 - 18:00

Bagijnhof 5, Dordrecht

Bekijk meer:schoenenwinkels

Stapelkorting bij Hippe Maatjes

Foto: Facebook Hippe Maatjes

Hippe Maatjes is een winkel vol met kinderkleding. In de decembermaand is hier extra veel korting te vinden. Op één artikel krijg je al 25% korting, bij twee artikelen 30% korting en bij drie artikelen of meer 40% korting! Je kunt nu voordelig een leuke outfit voor je kind scoren voor tijdens de feestdagen. Handig toch?

Hippe Maatjes kinderkleding

nu gesloten10:00 - 17:00

Reeweg Oost 92, Dordrecht

Bekijk meer:kinderkleding

Je kunt nooit genoeg rollen toiletpapier hebben

Plus supermarkt page toiletpapier aanbieding
Foto: Plus folder

Bij de Plus supermarkten krijg je als je bovenstaande waardebon inlevert, 1+1 gratis op een Page toiletpapier voordeelverpakking. Als je online wilt bestellen, krijg je de korting met de code ‘waardebon8’. Wacht niet te lang, de actie duurt tot en met 9 december. Laat die rollen maar komen!

Een fotoshoot met 50% korting

Aanbieding fotoshoot korting Photography Brenda
Foto: Facebook Photography Brenda

Altijd al eens een mooie foto van je kinderen, huisdieren, jezelf of misschien wel jou en je geliefde willen hebben? Brenda is een Dordtse fotografe die tijdens de decembermaand fotoshoots voor maar €5,- aanbied! Voor zo’n prijsje krijg je niet snel zulke mooie foto’s. Hier vind je meer informatie.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶