Dordtse aanbiedingen: koffiemilkshakes bij Het Bolwerck en tweede muffin voor de halve prijs

Door Caty Groen 21 juni 2018

Heb je weleens Oreo muffins gegeten? Niet? Milka muffin? Niet? Kipgehaktballetjes, dan? Nou ja, geeft niets, je kunt het allemaal uitgebreid aan een test onderwerpen, want alles wat je in dit lijstje ziet is in de aanbieding. Kijk, dat is andere koek.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Muffins te kust en te keur

Foto: Facebook Bakker Bart

Bakker Bart aan het Achterom is altijd wel goed voor een fijne aanbieding. Neem nou hun muffins. Die hebben ze te kust en te keur. Bijvoorbeeld blueberry, dubbelchocolade, mango, Milka, Nutella, zeezout caramel of Oreo. O ja, en ook nog gewoon vanille, hoor. Je krijgt nu de tweede muffin voor de halve prijs.

Bakker Bart Dordrecht bakkers

nu gesloten08:00 - 17:30

Achterom 14, Dordrecht

Bekijk meer:bakkers

De kattenbak gehuld in lavendel

Foto: dierenspeciaalzaak Fitty

Ook de poes heeft recht op een comfortabel toilet. Deze kattenbakvulling van Vitakraft absorbeert vocht binnen enkele seconden. Fijn voor de poes. En het heeft de heerlijke geur van lavendel. Fijn voor jou. Bij dierenspeciaalzaak Fitty is deze kattenbakvulling in de aanbieding. Twee zakken Magic Clean kosten €12,-.

Dierenspeciaalzaak Fitty dierenwinkels

nu gesloten08:00 - 17:00

Rechte Zandweg 3A, Dordrecht

Bekijk meer:dierenwinkels

Het kan nog heel even

Foto: Het Kaas en Wijnhuis

Graskaas is niet zomaar kaas. Het wordt gemaakt van de melk van koeien die weer voor het eerst de wei in mogen na een lange winter in de stal. Het Kaas en Wijnhuis heeft nog eventjes graskaas en het is nog in de aanbieding ook. De kiloprijs is €9,95. De smaak van de kaas is heerlijk mild en romig. Snel een stukje halen nu het nog kan.

Het Kaas en Wijnhuis kaaswinkels

nu gesloten09:30 - 18:00

Bagijnhof 72, Dordrecht

Bekijk meer:kaaswinkels

Hier de heerlijkste koffiemilkshakes! Waar?

Foto: Facebook Het Bolwerck

Het zou extra fijn zijn als je ervan kunt genieten op het terras. Maar binnen smaakt het net zo lekker hoor, mensen. We hebben het over de Koffie van de week bij restaurant het Bolwerck. Je kunt je laten verrassen met een heerlijke koffiemilkshake met bijvoorbeeld Irish Whiskey, Cappuccino martini met een suiker randje, Tia-maria vanille koffie of de vele andere heerlijke koffies die ze op de kaart hebben staan. Wij zijn even weg!

Restaurant Het Bolwerck bars

nu open12:00 - 22:00

Boomstraat 27, Dordrecht

Bekijk meer:bars

En dan nu even makkelijk

Foto: Kippie

Als er iets makkelijk is, dan zijn het wel de Kippie-pannen van, juist ja, Kippie. En als je snel bent dan kun je nog profiteren van deze aanbieding. Tot en met 23 juni is deze Kippie-pan van €29,95 voor €24,95. Er zitten tachtig hapjes in. De mini satéstokjes zijn licht gekruid. De kipgehaktballetjes zijn zoet gemarineerd in een ketjapmarinade.

Kippie Dordrecht Centrum speciaalzaken

nu gesloten09:00 - 17:30

Achterom 14-B, Dordrecht

Bekijk meer:speciaalzaken
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶