Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Inspiratie! 7 x de eerste kerstbomen staan al in Doetinchem

Door Kelly Heerink 9 december 2019

Toen de Sint aankwam in Spanje, stond menig Doetinchemmer alweer zowat een kerstboom op te tuigen. Een ‘neppe’, een echte Nordmann-spar of weer een andere variant; je ziet ze in allerlei soorten en maten wanneer je langs rijdt, loopt of naar binnen gluurt. We zetten een paar wonderschone dennenbomen voor je op een rijtje, wie weet inspireert het je! 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

It’s beginning to look a lot like Christmas

It’s beginning to look a lot like Christmas ⭐️

Posted by Melissa Visser on Saturday, 7 December 2019

Melissa zet de boom jaarlijks op tijd, omdat het zo gezellig oogt. Het is alleen wel afwachten of alle takken en ballen heel blijven, er loopt namelijk sinds kort een jong poesje rond, Nala. “Tot nu toe blijft ze er vanaf.. gelukkig!”, vertelt Melissa.

Dag Sinterklaasje, hallo Kerstman!

Plaats maken, de boom optuigen, poseren en ‘flits’! “Na een drukke week met pakjesavond én de verjaardag van Lotte, hebben we samen de sinterklaasspulletjes weer opgeruimd en direct gezellig samen de kerstboom opgezet”,  vertelt Desiree.

Zwart, brons en antraciet

Kerstboom Esther
Eigen foto

Esther had tijd over in het weekend, dus besloot dan maar direct de boom neer te zetten en op te tuigen. “Ik dacht, dan heb ik dat maar vast gehad, haha”, zegt ze. Want écht genieten, doet ze pas als-ie staat. Wel hoog overigens, vanwege de katten. De piek raakt het plafond nét niet. “Die doet me aan mijn overleden moeder denken”, zegt ze openhartig. “Is ze er toch ook nog een beetje bij.”

Zie de boom staan door het raam

Ernst-Jan en Aniek houden van een sfeervolle boom, maar met een 1-jarige dreumes die net loopt was het toch handiger om ‘m dit jaar buiten de deur te zetten. “We kijken er precies tegenaan door het raam vanaf de bank – genieten!”

Roze, roze en nog eens roze

Foto: Kelly Heerink

Madita’s lievelingskleur? Roze! Ze vertelde ons er eerder al alles over, want hoewel de meesten de boom optuigen als sint weer is vertrokken, deed zij het al eigenwijs voordat-ie het land binnen was!

Lampjes voor Villa Ruimzicht

Dit sfeervolle plaatje kwamen we tegen tijdens het scrollen door Instagram. En okay, we spelen vals, want het is geen traditionele kerstboom, maar ook weer té mooi om niet te delen.

Mogen we bij jou binnenkijken?

Oproep: we zoeken het verhaal achter Doetinchemse inwoners en stulpjes

Elke week geven wij jullie een virtuele tour door de allerleukste huizen van Doetinchem. Om ons lijs...

 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.