Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Lisanne: ‘Het werd tijd voor vernieuwing in huis’

Door Melisa Verheijen 18 februari 2019

In de woonwijk de Huet woont Lisanne Reijers (29) samen met haar man Sander (32). Een jaar geleden besloten ze dat het tijd was voor vernieuwing. Nu de nieuwste aanwinst, de bank, sinds twee weken een mooi plekje in de woonkamer heeft, is het plaatje compleet. 

“Ik ben er heel blij mee”, vertelt Lisanne met stralende ogen. “We waren uitgekeken op de inrichting en wilden de industriële kant op. Onze woonkamer is niet erg groot, dus we moesten goed kijken wat mogelijk was, maar nu de bank er ook staat, is het helemaal af.”

Ronde salontafels

Dat het plaatje nu compleet is, daar is Lisanne dan ook het meest trots op. “Ik plof heel graag op de nieuwe bank. Hij zit heerlijk, want je kunt ‘m zelfs verstellen. Het is een relaxbank. Een avondje Netflixen gaat zo dus wel goed.” Ook de ronde salontafels vallen in de smaak bij Lisanne. De enige nieuwe meubel die ze online kocht, want ‘op een tafel hoef je niet te zitten’.

Karin Jansen
Karin Jansen
Karin Jansen
Karin Jansen
Karin Jansen

Industriële look

Als je om je heen kijkt in het stulpje van Lisanne en Sander zie je veel groen. “Dat vond ik wel passen bij die industriële look. Hiervoor had ik aqua blauw, maar daar was ik echt op uitgekeken. In de tuin heb ik deze kleur nog wel. Daar past het beter omdat we een beachtuin hebben.”

Fijn wonen in Doetinchem

Boven de bank hangt een prachtige trouwfoto van het koppel, gedrukt op hout. Wat een eyecatcher! “We gaven elkaar 1,5 jaar geleden het jawoord in kasteel Slangenburg, een hele mooie dag.” Het stel verwacht niet hun hele leven te bivakkeren in deze woning, ze zouden het best iets ruimer willen wonen.

Doetinchem moet het in ieder geval worden. “Ik ben eigenlijk in Arnhem geboren, mijn man komt wel uit de Achterhoek. We woonden samen in Zevenaar, maar deden steeds een stapje richting Doetinchem. Ik vind het hier fantastisch wonen. Op de Huet zit je ook nog eens lekker rustig en geniet je van het groen.”

Wil jij ook je woning aan ons showen? Mail naar [email protected]

Karin Jansen
Karin Jansen
Karin Jansen
Karin Jansen
Karin Jansen
Karin Jansen
Binnenkijken bij Claudia Doetinchem de huet 1

Binnenkijken bij Claudia: ‘Ik zou het liefst in een blokhut wonen’

Voor de binnenkijker van deze week bellen we aan bij Claudia Battiato (37). Ze woont samen met haar ...
Binnenkijken Frieda Doetinchem 1

Binnenkijken bij gastredacteur Frieda: ‘Collect memories, alles in huis heeft een verhaal!’

Sinds kort ben ik gastredacteur bij indebuurt Doetinchem. Samen met jullie de stad ontdekken vind ik...

adv.