Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Jack van der Woude: ‘We willen mensen de wauw-factor geven’

Aangeboden door Thuisin Van der Woude 15 april 2019

Deze week een bijzondere binnenkijker, we gluren namelijk niet in een woning, maar in een woonwinkel. Bij Thuisin Van Der Woude vind je alles onder één dak, dus wil jij jouw huis een nieuwe look geven? Stop met zoeken, dit is dé plek waar je gaat slagen. 

Je vindt er alles voor de inrichting van je woning. Denk aan verf, behang, vloeren, raamdecoratie, meubels en accessoires. Daarnaast word je in de prachtige interieurwinkel getrakteerd op een flinke portie inspiratie. “We willen mensen die de winkel inlopen de wauw-factor meegeven”, vertelt Jack van der Woude die zichtbaar trots is op zijn zaak. “We inspireren en denken graag met de klant mee, ook als dat betekent dat ze iets bijvoorbeeld beter niet kunnen doen.”

Verfspecialist

Wist je dat Thuisin van der Woude dé verfspecialist van Oost Gelderland is? De woonwinkel heeft een uitgebreide collectie verf, behang en wandbekleding. “Je kunt hier terecht voor standaard muurverf, maar we hebben ook de Pure & Original collectie, verf van een uitzonderlijke kwaliteit in bijzondere kleuren die wij direct kunnen mengen. Daarnaast zijn wij de enige erkende Sikkens specialist in de regio.”

Redactie indbeuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt

Speciale actie

Nóg een reden om een bezoekje te brengen aan deze gigantische woonwinkel: bij aankoop van Sikkens lak krijg je 25 procent korting en een kwast en verfbak cadeau. Dit geldt ook voor Sigma lak. Verfspecialisten van Thuisin Van Der Woude mengen op kleur met een professionele mengmachine. Advies nodig? Ze adviseren je bij Thuisin graag!

Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thuisin Van der Woude. Meer over Thuisin Van der Woude ontdekken?

Thuisin Van der Woude woonwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Havenstraat 136, Doetinchem

Bekijk meer:woonwinkels

 

adv.