Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij: het supergave nieuwe winkelpand van The Spoked Society

Aangeboden door The Spoked Society 1 december 2020

Voor veel Doetinchemse urban sporters is The Spoked Society dé plek waar je al je gear koopt. Bovendien kun je bij deze toffe zaak ook terecht voor reparatie en aanschaf van je ‘normale’ fiets. Dat kan nu allemaal in een gloednieuw winkelpand aan de C. Missetstraat. Komt dat zien!

Tot voorkort liep je binnen bij The Spoked Society aan de IJsselkade. Op 1 december opent eigenaar Huub Hakvoort officieel de deuren van het nieuwe winkelpand aan de C. Missetstraat. “Ik heb nu twee keer zoveel ruimte voor de collecties en meer ruimte om te werken in de werkplaats. Ook de uitstraling en indeling van dit pand past veel beter bij de producten die ik verkoop.”

Misschien wel de allergaafste upgrade is de ware miniramp achterin het pand. “Hier kan iedereen even indroppen, wanneer ze maar willen. Voor mij is het natuurlijk ook wel leuk, zo onder werktijd.”

Lees verder onder de foto’s:

Foto: redactie indebuurt
Foto: redactie indebuurt
Foto: redactie indebuurt
Foto: redactie indebuurt
Foto: redactie indebuurt

‘Skateboarden verbindt echt’

Huub nam de winkel drie jaar geleden over als fietsspeciaalzaak. Hij is zelf van huis uit een fulltime skateboarder. Huub voegde daarom logischerwijs skateboards en andere urban sportproducten toe aan de collectie van The Spoked Society. “Ik skateboard al van kleins af aan en was zelfs betrokken bij de aanleg van het eerste skatepark in Doetinchem, in de wijk De Heut. Skateboarden verbindt echt. Ga maar naar een willekeurig skatepark in een willekeurige stad en je fixt nog diezelfde dag eten, een slaapplek en goed feestje!”

Van skateboards tot stadsfietsen én reparatie

Bij de skate- en bikeshop kun je inmiddels terecht voor een uitgebreid assortiment. Van complete skateboards, longboards en BMX-fietsen tot losse frames, wielen en kleding. Zowel beginners als meer ervaren skaters en bikers wanen zich als een kind in een snoepwinkel bij de urbanshop.

Huub: “We verkopen instapklare BMX-fietsen en skateboards, maar hebben ook veel losse onderdelen op voorraad.” Bovendien verkoopt hij verschillende ‘normale’ stadsfietsen én ook voor fietsreparatie van alle soorten en maten fietsen ben je bij de C. Missetstraat aan het juiste adres. “Op dagen dat het wat rustiger in de winkel is, vind ik het fijn om bezig te blijven. Als je je fiets bij ons brengt voor reparatie, proberen we altijd diezelfde dag je fiets weer af te leveren”, vertelt de eigenaar van de skate- en bikeshop.

Lees verder onder de foto’s:

Foto: redactie indebuurt
Foto: redactie indebuurt
Foto: redactie indebuurt
Foto: redactie indebuurt
Foto: redactie indebuurt
Foto: redactie indebuurt

Huub is erg blij dat hij aan de slag kan in zijn bijzondere winkelpand. “Samen met skatevrienden van vroeger hebben we de boel de afgelopen dagen verhuisd en ingericht. Ik heb superveel zin om in de nieuwe winkel en werkplaats aan de slag te gaan en iedereen te verwelkomen. De deuren zijn geopend!”

Nieuwsgierig?

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar het volledig vernieuwde winkelpand van The Spoked Society? Loop even binnen bij de C. Missetstraat en grote kans dat je er binnenkort een nieuwe hobby bij hebt. Of kijk even op de website naar alle mogelijkheden.Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Spoked Society. Meer over The Spoked Society ontdekken?

The Spoked Society


Vandaag gesloten

C. Missetstraat 5B, Doetinchem

adv.