Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij: het prachtige ‘prinsessenhuis’ van Kelly dat te koop staat

Door Kelly Heerink 24 maart 2020

De droom van elke vrouw: zo kun je de opgeknapte jaren dertig woning van de 28-jarige Kelly Elfring wel noemen. Een open entree, glas in lood ramen, een interieur om van te smullen en jawel: gras dat supergroen is. 

Toch heeft Kelly het Te Koop-bord in de tuin geplaatst van haar droomhuis. Sinds anderhalf jaar woont ze er alleen, afgewisseld met haar twee zoontjes. “Ik heb lang over verhuizen nagedacht want het is en blijft een fantastische woning, maar het is gewoon te groot voor mij.”

‘De deur écht dichttrekken’

Zoveel ruimte vraagt namelijk om veel onderhoud. “Ik wil in de toekomst graag weer écht de deur achter me dichttrekken – rust. Want ik zit niet zo gauw stil en ik kan altijd wel een klusje bedenken. Of ik moet het laten doen, maar dan heb ik weer een tuinman of schoonmaker in of om het huis lopen en ik vind eigenlijk al dat ik genoeg mensen zie op de zaak”, aldus de eigenaresse van beauty instituut Be-Smooth.

Meest trots op de open entree

Toen Kelly het huis voor het eerst zag, was het nog oud en vervallen. “Gelukkig kon ik daar goed doorheen kijken, ’t is werkelijk van top tot teen verbouwd. De mooie open ruimtes zijn strak afgewerkt.” Kopers vallen dus met hun neus in de boter.
En dames ook, want Kelly heeft namelijk geen inloopkast, maar een hele inloopkamer! Toch is ze het meest trots op de entree, dé eyecatcher: een lichte, ruime, open hal. Dat snappen wij wel en we worden stiekem ook wel een beetje jaloers op haar ‘prinsessenhuis’. “Grappig”, reageert Kelly. “Want het is ook wel echt een heel stoer huis, met een industriële look. Zoals de kleuren en het robuuste hout.”

Alle kindjes bij elkaar in de grote tuin

Wat ze het meest gaat missen als het huis is verkocht? “De rust van het huis zelf terwijl je toch weer zo in het centrum bent. Je hoort de ogenschijnlijke drukke Keppelseweg niet, woont aan het water en de tuin is enorm.” Buurkinderen komen dan ook graag spelen bij haar kinderen. “En dat kan ook, want er is ruimte zat. Dat is altijd wel een gezellige bedoeling.”

Jacuzzi mee in de verhuiswagen

Haar favoriete item staat niet ín, maar achter het huis. “Dat is de jacuzzi. Deze staat los van de grond, dus kan ik gelukkig meenemen”, vertelt ze. “Ik hou van zwemmen, water en warmte, dus badderen in de jacuzzi is voor mij de ultieme ontspanning.”

Klik op de link onder de foto’s voor meer:  

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

Binnenkijken bij Bertine: ‘Nog steeds verliefd op de Chesterfield, al is het geen plofbank’

De 35-jarige Bertine Laban laat trots haar hoekhuisje zien. "De inboedel is een mix van tweedehands,...

adv.