Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Armando: ‘Eerlijk? Ik geef meer om een auto dan om een woning’

Door Kelly Heerink 9 september 2019

Het stond al even op ons wensenlijstje: binnenkijken bij Armando Muis (28) die we al eerder spraken. Nu zijn huis te koop staat en dus sowieso iedereen schaamteloos digitaal naar binnen kan gluren, mochten wij op de koffie komen. 

Al gauw treffen we boven een tè schattig mini-prinsessenjurkje. “Dit had mijn dochter aan op haar verjaardagsfeestje, ze is net één jaar geworden”, vertelt de jonge papa trots. Zijn vriendin Isabelle staat liever niet op de foto en is op pad met de dreumes. Ze woonden twee jaar lang samen met zijn gezin met veel plezier in Dichteren.

Lees verder onder de foto

Armando Muis
Foto: Kelly Heerink

“Er is er nog eentje op komst”, zegt hij dan. “In oktober is het zover en het wordt een jongen.” Dat is tevens de reden dat er een Te Koop-bord in de voortuin staat. “Het is een fijn huis in een doodlopende straat, we kijken over de voetbalvelden en ook de supermarkt en scholen liggen op steenworp afstand, maar we missen toch wel een lekkere achtertuin.” 

Nooit in de jacuzzi gezeten

De huidige tuin is er één met een jacuzzi. Gek genoeg vertelt de hardwerkende Armando doodleuk dat ze er geen één keer in hebben gezeten – zonde! Hij wil dan ook iets minder gaan werken zodat hij meer kan ontspannen. “Isabelle en ik zijn veel op reis geweest en hebben veel gezien van de wereld. Nu wordt het tijd om lekker te genieten van ons gezinnetje in en om ons nieuwe huis.”

De woonkeuken is favoriet

De fijnste plek? Dat is toch wel de woonkeuken. “Daar ontbijten en dineren we altijd. Eigenlijk zitten we bijna nooit in de woonkamer.” Ook als er vrienden over de vloer komen of tijdens Oud & Nieuw gebeurt het allemaal op deze plek. 

Lees verder onder de foto’s 

Eigen foto
Foto: Kelly Heerink
Eigen foto
Foto: Kelly Heerink
Eigen foto

De gehele woning is verbouwd door een oude bewoner die architect is van beroep. “De stijl past bij ons”, zegt Armando die zich over de inrichting van de nieuwe woning geen zorgen maakt. “Isabelle en ik liggen wel op één lijn – we gaan nu waarschijnlijk voor iets meer licht.” 

Een echte autofanaat

Zelf wilde Armando ook architect worden, maar belandde in de wereld der scooters. Daarnaast is hij een autofanaat. “Eerlijk? Ik geef eigenlijk meer om een auto, dan om een huis, haha.”

Eigen foto
Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink

adv.