Wooninspiratie ten top: 7 x waanzinnige woonkamers op Funda

Door Eline Doldersum 15 september 2018

Het leuke aan Funda is dat je zo heerlijk kunt gluren bij mensen thuis. Soms stuiten we op woningen die er zo mooi uitzien dat je bijna zou denken dat er een stylist aan te pas is gekomen. Neem bijvoorbeeld deze vijf waanzinnige woonkamers. Inspiratie ten top!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Warme woonkamer

Als je dit ziet wil je toch meteen met een warme kop choco en een deken voor de open haard kruipen? De woonkamer van deze prachtige villa doet door de warme kleuren en materialen van hout heel warm aan. Mocht je toch nog koude tenen hebben: het huis heeft ook een jacuzzi, stoomcabine en sauna.

Rustige woonkamer

Voor wie fan is van een rustige woonkamer zonder al te veel poespas: voilà. De bewoners van deze riante hoekwoning hebben de inrichting van hun huis heel neutraal gehouden. Met dit modieuze plaatje als resultaat!

Relaxte woonkamer

Of de bewoner van dit huis heeft een leger aan kids óf ze houden van loungen, want wát een bank! De robuuste accessoires kleden de woonkamer van deze moderne villa helemaal aan. Wij zouden ons hier wel een avondje kunnen vermaken!

Kleurrijke woonkamer

Je moet er van houden, maar deze woonkamer heeft wel iets. De lapjesbank in combinatie met de zachte kleuren, de stoere lamp en de robuuste tafel. Zou het werk van een stylist kunnen zijn! De woonkamer hoort bij het sfeervolle woonhuis aan de IJsselstraat.

Woonkamer met stijl

Welk label we op deze woonkamer zouden plakken, weten we niet zo goed, maar hier is duidelijk over elk detail nagedacht. De woonkamer van deze ruime eengezinswoning is licht, kleurrijk en tegelijkertijd rustig. Chapeau!

Stoere woonkamer

Kleurrijk, stijlvol en stoer: dat is hoe we de woonkamer van deze hoekwoning aan de Wannedreef zouden omschrijven. De leren bank, de industriële materialen en houten accessoires maken van deze woonkamer een prachtig geheel. Leuk gedaan!

Woonkamer met een view

Funda
Funda
Funda
Funda

Oké, van de inrichting van dit landhuis kunnen we misschien niet heel veel zien, maar toch wilden we jullie deze woonkamer niet onthouden. Want zeg nou zelf: het uitzicht, de openslaande deuren. Daar wil iedereen toch met een heerlijk boek op de bank ploffen?

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:

binnenkijken-bij-janice-en-mark-doetinchem-1

Binnenkijken bij familie Ebbers: ‘We hebben een groot huis, maar een nog groter hart’

Een bijzondere binnenkijker deze week: Mark en Janice Ebbers zijn zo gastvrij om indebuurt een kijkj...
kruizemuntveld-19-doetinchem-1

5 x woningen in Doetinchem waar de architect lekker losging

Ben je op zoek naar een huis dat net even iets anders is? Deze prachtige huizen zijn ontworpen door ...
binnenkijken-bij-kim-en-ennio-13

Binnenkijken bij Kim en Ennio: ‘We horen zo’n beetje bij het meubilair van het centrum’

Welk kind kan nou zeggen dat ze een draaimolen voor de deur hebben staan? Voor de meisjes van Kim (2...
foutste-fundafotos-doetinchem-wilhelminastraat-10

Oeps! 9 x de foutste foto’s van Doetinchemse huizen op Funda

Niets is leuker dan huizen kijken, daarom maken wij iedere week met veel plezier een lijstje van de ...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.