Nóóit meer slepen: deze tuinmeubelen kun je het hele jaar buiten laten staan

Aangeboden door Kastenn / De Woonnkamer 16 april 2019

Vind je het ook altijd zo vervelend om in het voor- en najaar de hele buitenboel te verbouwen? Daar heeft de Woonnkamer iets op gevonden. Deze hippe tuinmeubelen van Bubalou kun je namelijk het hele jaar buiten laten staan. Handig!

We hebben er even op moeten wachten, maar het mooie weer is nu toch écht in aantocht. Hoe lekker is het dan om een vrije middag in de tuin te ploffen met een ijskoud drankje óp een heerlijke loungebank? Ontspanning ten top!

Bubalu
Eigen beeld

Relaxen in eigen tuin 

Bij de Woonnkamer verkopen ze sinds kort de echte Bubalou, een loungeset gemaakt van zeer duurzaam materiaal. Het grootste voordeel? Deze outdoor sofa is weers- en windbestendig en kan 365 per jaar buiten blijven staan.

Daarnaast zit een Bubalou zeer comfortabel en is het te krijgen in verschillende maten en designs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote, stoere hoekbank? Of een kleurrijke zitzak voor op het balkon? Kan allemaal!

bubalu-woonnkamer-woonwinkel-doetinchem
Eigen beeld

Je eigen Bubalou

Of je nu in de zomer neerploft in een kleine stadstuin, proost op je riante dakterras of uitkijkt over de weilanden: er is altijd een set die bij je past. Ben je benieuwd of wil je proefzitten? Ga dan langs bij de Woonnkamer in Doetinchem. Schenken wij alvast een koud drankje in. Hallo zomer!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kastenn / De Woonnkamer. Meer over Kastenn / De Woonnkamer ontdekken?

Kastenn / De Woonnkamer woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:00

Waterstraat 28B, Doetinchem

Bekijk meer:woonwinkels

adv.