Nieuwe badkamer? Dit is dé perfecte plek om inspiratie op te doen

Aangeboden door Sanidrome Helmink 15 maart 2019

Is je ouderwetse badkamer nodig aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar een badkamer voor je nieuwbouwwoning? Dan is dit hét perfecte evenement om inspiratie op te doen!

Een vrijstaand bad, een hoekbad of toch een bubbelbad? Een regendouche, inloopdouche of een ronde variant? Tijdens de Inspiratie Dagen bij Sanidrõme Helmink in Doetinchem kun je volop inspiratie opdoen voor jouw droombadkamer.

Nieuwe producten

Tijdens de zevende editie van dit evenement kun je bij Sanidrõme Helmink onder het genot van een kop koffie geheel vrijblijvend rondstruinen in de showroom. Deze is gevuld met badkameropstellingen in allemaal verschillende stijlen. Inspiratie alom!

Daarnaast zijn ook de nieuwste trends te bewonderen en kun je ook nieuwe badkamerproducten testen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sunshower? Een innovatieve douche die zorgt voor infrarood straling én zonlicht tijdens het douchen.

Sanidrome Helmink-Doetinchem (10)
Redactie indebuurt

Nieuwe keuken

Geen badkamer nodig, maar wel op zoek naar een nieuwe keuken? Ook dan kun je hier terecht! Sinds kort heeft Jansen Bouman Keukens intrek genomen in het pand, waardoor je in de showroom ook dé nieuwste trends op keukengebied kunt bewonderen.

Persoonlijk advies

Heb je een mooie badkamer of keuken gezien, maar ben je benieuwd of het geschikt is voor jouw woning? Sanidrõme Helmink beschikt over eigen vakmensen die je kunnen voorzien van deskundig advies en een creatief ontwerp op maat. Hoe fijn is dat?

Wil je bij deze Inspiratie Dagen zijn? Dat kan op vrijdag 22 maart van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdag 23 maart van 10.00 tot 16.00 uur. Extra leuk: iedere bezoeker krijgt na afloop een gratis goodiebag met leuke attenties én nog meer inspiratie.

Adviesgesprek

Natuurlijk kun je ook na de Inspiratie Dagen een kijkje nemen in de showroom van Sanidrõme Helmink. Wil je meteen een adviesgesprek inplannen? Maak dan een afspraak met de keukenadviseur via 0315-326496 of de badkameradviseur via 0314-370450.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sanidrome Helmink. Meer over Sanidrome Helmink ontdekken?

Sanidrome Helmink winkelen

Nu gesloten08:30 - 17:30

Fabriekstraat 30, Doetinchem

Bekijk meer:winkelen

adv.