Klusliefde gezocht: 5 x kluswoningen in Doetinchem

Door Eline Doldersum 14 juli 2018

Is klussen één van je favoriete hobby’s en ben je op zoek naar een woning die je flink onder handen kunt nemen? Dan komt dit lijstje met kluswoningen in Doetinchem vást handig van pas. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Flinke opknapbeurt

Funda
Funda
Funda

Klusliefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit huis aan de Jongstraat in Doetinchem. Het huis is gebouwd in 1965, goed onderhouden maar kan wel een opknapbeurt gebruiken. Wedden dat het met een nieuwe keuken, een strakke vloer en wat verfwerk al een compleet andere woning is?

Speciaal voor de klussers

Funda
Funda
Funda

Voor de klussers onder ons is dit huis aan de Burgemeester Kehrerstraat een heerlijk project. Met een beetje breek, schuur en verfwerk kun je huis omtoveren tot een waar paleis. En wat voor één! Het heeft maar liefst vijf slaapkamers, een grote tuin én ligt in één van de meeste geliefde wijken van Doetinchem. Jackpot!

Oude elementen

Funda
Funda
Funda

Is klussen je hobby? Dan zit je met deze vrijstaande woning helemaal goed. Het huis stamt uit 1956 en kan wel wat extra klusliefde gebruiken. Zo zijn de badkamer en keuken erg gedateerd. Het huis heeft daarentegen wel een aantal prachtige oude elementen. Wat dacht je van de houten balken en de luiken aan de buitenkant?

Mogelijkheden alom

Funda
Funda
Funda

Voor wie op zoek is naar een groot project, hebben wij ook een pareltje gevonden. Deze woning ligt middenin de natuur, heeft een eigen (!) bos en zeeën van ruimte. Zo kun je de woning mét voormalige huisartsenpraktijk omtoveren tot een woning met werkruimte maar het is ook ideaal voor mantelzorgers. Mogelijkheden alom!

Klussers gezocht

Funda
Funda
Funda

Deze vrijstaande woning staat al lange tijd te koop, maar helaas heeft er zich nog geen gepassioneerde klusser gemeld. Het huis is gebouwd in 1977 en het lijkt alsof er sindsdien weinig meer is gemoderniseerd. Tóch zou je met flink wat handen iets heel moois kunnen maken van dit huis met zonnige tuin. Wie wil?

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:

veemarkt-doetinchem-wonen-appartementen-2

Nu te huur: deze nieuwe appartementen aan de Veemarkt

Woningzoekers opgelet: ben je op zoek naar een stulpje in het hart van Doetinchem? Noteer dan 11 jul...
binnenkijken-bij-hotel-villa ruimzicht-14

Wij kregen een kijkje in de kamers van Villa Ruimzicht en jij mag mee gluren!

Villa Ruimzicht: elke Doetinchemmer kent het. Maar heb je weleens geluncht op het gezellige terras o...
woningen-net-buiten-doetinchem-zelhem-1

Deze prachtige woningen koop je nèt buiten Doetinchem

In Doetinchem staan prachtige woningen te koop, maar ook net buiten de hoofdstad van de Achterhoek z...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.