Het kloppende hart van het huis: 4 x deze keukens koop je bij Jansen Bouman keukenstudio

Aangeboden door Sanidrome Helmink 7 mei 2019

De keuken is misschien wel de gezelligste ruimte in huis. Je kunt er lekker zitten terwijl de potten en pannen staan te pruttelen en er de meest heerlijke geuren in de lucht hangen. Bij Jansen Bouman keukenstudio wordt een keuken helemaal naar jouw wens ingericht. Kies zelf de mooiste kwaliteit materialen en de kleur die bij jou past. Op zoek naar inspiratie? In deze keukens wil jij gegarandeerd koken of lekker eten. Of allebei natuurlijk!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Warme keuken van LEICHT

Deze warme keuken voorzien van ingebouwde wijnkast, kookplaat met geïntegreerde afzuigkap en open haard nodigt uit tot een etentje. De keukenfronten zijn afgewerkt met een dun laagje beton voor een natuurlijke look. Het dunne keramische blad geeft de keuken elegantie. Welk gerecht wil jij hier bereiden?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sanidrome Helmink. Meer over Sanidrome Helmink ontdekken?

Sanidrome Helmink winkelen

Nu open08:30 - 17:30

Fabriekstraat 30, Doetinchem

Bekijk meer:winkelen

Strak design van LEICHT

Passen jouw koekenpan en wok niet naast elkaar op het fornuis? PITT cooking lost dit probleem op door losse pitten naast elkaar te plaatsen. Dat is niet alleen handig maar ook erg fraai! Mooie feature van deze keuken is dat de nerfrichting van de houtstructuur doorloopt. De afwerking met composiet in marmer-look maakt de keuken af. Hierin wil je gezien worden!

Matte keuken LEICHT

Deze keuken is het neusje van de zalm. De supermatte look in zwart of grijs absorbeert het licht waardoor de oppervlakten niet spiegelen. In combinatie met de houtlook is deze keuken het middelpunt van je woning. Klein detail: heb je gezien dat het tafelblad doorloopt in het kookeiland? Krijg je al trek?

Hoogglans wit van Logic

Houd jij van een strak design in hoogglans? Dan moet deze keuken je aanspreken! Gaaf is de lichtgevende en vrij-hangende afzuigkap van NOVY. Door een contrastkleur aan te brengen achter de kastenwand, creëer je een spannende ruimte. Dinner’s ready!

3D-simulatie

Jansen Bouman keukenstudio heeft allerlei hippe features zoals een ‘work and hide’ optie: een deur voor je apparatuur zodat je deze kunt verbergen. Natuurlijk kies je zelf welke apparatuur jij in je keuken wilt. Jansen Bouman verkoopt apparatuur van Airodesign, Gaggenau, Siemens, ATAG en Pelgrim. Naast keukens van LEICHT, kun je er ook terecht voor keukens van Vancel en Logic.

Wil je weten hoe het voelt om aan het aanrecht van jouw nieuwe keuken te staan? In de 3D-kamer krijg je een virtuele tour door jouw keuken zodat je de ruimte kunt beleven. Hoe tof is dat!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.