Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed en gezond slapen: 5 x voordelen van deze beddenspecialist

Aangeboden door SlaapXpert 18 november 2020

De winter staat weer voor de deur en jij moet natuurlijk goed voorbereid zijn op je winterslaap. SlaapXpert weet hoe ontzettend belangrijk het kiezen van het juiste bed is. En deze keuze maak je niet zomaar. Daarvoor zijn dé SlaapXpert voordelen in het leven geroepen. Welke dat zijn? Wij lichten ze voor je uit. Bovendien maak je nu kans op een Auping dekbedovertrek naar keuze.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Het online platform Slaapxpert.nl koos voor drie sterke merken: Morgana, Auping en Hästens. Met zeven beddenwinkels in Nederland, waaronder een Auping Store en een Morgana winkel op de Woonboulevard in Doetinchem, is het Achterhoekse familiebedrijf uitgegroeid tot een expert op het gebied van slapen. Voor het vinden van jouw meest geschikte bed begin je met het maken van de online bedtest. Daarna is een bezoek aan de winkel een must. Een goed bed koop je nu eenmaal niet online.

Bij Auping en Morgana in Doetinchem werken ze met de bekende klantvoordelen van SlaapXpert.nl. Dankzij deze voordelen krijg je vakkundig advies en een zorgeloze aankoop van je nieuwe bed,
boxspring, matras of hoofdkussen. Hoe werken deze voordelen nu? Lees verder en klik door naar de volgende pagina’s.

1. Slaapgarantie: niet goed, bed terug

Lees verder onder de foto:

Foto: SlaapXpert

Ieder mens is uniek, en ook al zijn de slaapadviseurs van Auping en Morgana erg goed opgeleid om het allerbeste advies te geven, het kan voorkomen dat jouw reeds gekochte bed toch niet aan de verwachtingen voldoet. Gelukkig kun je dan gebruik maken van de Slaapgarantie om jouw bed alsnog te vervangen. Hier zijn wel een aantal voorwoorden aan verbonden. Zo moet het bed betaald zijn en minimaal zes – tot maximaal twaalf weken gebruikt zijn. Alle voorwaarden lees je hier onder het kopje Slaapgarantie. Klik door naar de volgende pagina om het volgende klantvoordeel te lezen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door SlaapXpert. Meer over SlaapXpert ontdekken?

SlaapXpert

Geopend10:00 - 18:00

Doetinchemseweg 95, Doetinchem

2. Gratis check-up

Lees verder onder de foto:

SlaapXpert
Foto: SlaapXpert

Slaap je niet meer lekker op je huidige bed? Misschien moet het vervangen worden, maar het kan ook zijn dat alleen de matras, topmatras of bedbodem aan vervanging toe is. SlaapXpert biedt een gratis check up aan voor jouw huidige bed. Hoe werkt het?

  • SlaapXpert checkt jouw matras en bedbodem (box, spiraal of lattenbodem) op slijtage.
  • Je krijgt advies over welke onderdelen vervangen moeten worden.
  • Bij aankoop van jouw nieuwe bed is het mogelijk om je huidige bed in te ruilen. Na de check-up krijg je hiervoor een voorstel.

Wil je een gratis check-up inplannen? Klik dan hier en lees verder onder het kopje Gratis check-up.

3. Slaaptest voor jouw Slaap DNA

Eén van de belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen in de zoektocht naar het juiste bed is: hoe weet ik nou eigenlijk welk bed het beste bij mij past? Hiervoor ontwikkelde SlaapXpert de slaaptest. Tijdens de meting van 8 minuten, past het testbed zich real time naar jouw lichaam aan en wordt jouw Slaap DNA in kaart gebracht. Aan de hand van de testresultaten en jouw persoonlijke voorkeuren en – budget, stellen de slaapadviseurs jouw ideale bed samen.

Lees verder onder de video:

Interesse in zo’n slaaptest? Lees verder onder het kopje Gratis slaaptest.

4. Gratis bezorging én montage

De bezorging van jouw nieuwe bed is helemaal gratis en de monteurs zorgen voor een vakkundige montage. SlaapXpert realiseert zich dat ze altijd netjes te werk moeten gaan bij hun klanten thuis. Zo zorgen de monteurs ook voor de nette afvoer van verpakkingsmateriaal. In overleg verplaatsen de monteurs het nieuwe bed naar de beste plek. Ook biedt SlaapXpert de mogelijkheid om jouw huidige bed af te voeren.

5. Beste prijsgarantie

Foto: SlaapXpert

SlaapXpert garandeert dat je altijd de beste deal hebt bij Morgana, Auping en Hästens. Ze zijn trots op het feit dat hun dienstverlening écht top is. De beddenexpert doet er altijd alles aan om hun klanten zo compleet mogelijk te helpen van a tot en met z. Ze bieden een totaalpakket. Zo rekenen ze bijvoorbeeld nooit voorrijkosten, waar de bezorgers het bed ook moeten leveren. SlaapXpert wijst hierover naar de uitgebreide klantenreviews op SlaapXpert.nl.

Quiz: maak kans op een Auping dekbedovertrek

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van SlaapXpert? Zie jij zo’n gratis check-up of slaaptest wel zitten? Lees dé voordelen nog eens rustig door en maak gebruik van de uitgebreide service van de beddenspecialist.

Bovendien word je nog wijzer op het gebied van slapen door het maken van de online quiz op SlaapXpert.nl. Je maakt na het maken van de quiz bovendien kans op een prachtig Auping dekbedovertrek, dat wij mogen weggeven van SlaapXpert. Dus doe deze leuke quiz, mail ons met vermelding ‘winactie SlaapXpert’ en maak kans! Houd ook even onze facebookpagina in de gaten. Veel plezier en voor later: welterusten.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.