7 x deze woningen onder de 250.000 euro staan nu te koop in Doetinchem

Door Melisa Verheijen 19 januari 2019

Is het tijd voor de volgende stap en wil je een huis kopen samen met je lief of misschien wel alleen? Dan ben je vast benieuwd welke huizen op dit moment te koop staan. Deze woningen onder de €250.000 kun je nu kopen in Doetinchem.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Veel licht in huis

Vind jij veel licht in huis belangrijk? Dan is het zeker de moeite waard om deze woning te bezichtigen. Doordat de woonkamer gericht is naar de achtertuin ontstaat er een open en ruimtelijk gevoel. Daarnaast staat dit stulpje in één van de meest gewilde straten van de Romantische buurt, schrijft Funda.

Ruime hoekwoning

Aan de Oder 28 staat een ruime hoekwoning met een speelse indeling. Perfect als je niet van standaard huizen houdt. Fijn aan deze woning: de beneden- en bovenverdieping zijn voorzien van verhoogde plafonds waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat.

Hartje centrum

Voor de mensen die geen huis willen kopen, maar op zoek zijn naar een appartement. Bekijk dan deze woning aan de Gasthuisstraat eens. Als je hier intrekt, ben je in no time bij winkels, de bioscoop en restaurants. Verder beschikt dit appartement een privé parkeerplaats en is het lekker licht en ruim (100 m²). 

Vrij uitzicht

Funda

Ben je op zoek naar een woning met schitterend uitzicht? Dan is dit huis misschien wel wat voor jou. Je kijkt namelijk weg uit prachtige landerijen. Daarnaast heb je ook een grote vrijstaande berging. Aan ruimte ontbreekt het – dankzij de royale aanbouw – dan ook zeker niet in dit droomhuis!

Woning op het zuiden

Dit stulpje uit 2012 staat pas net te koop en is de ideale starterswoning. Dit leuke huis in de wijk Wijnbergen heeft een ruime woonkamer en drie slaapkamers. De ruime zolder geeft zelfs nog de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te maken. Je hebt daarnaast ook een Frans balkon en een grote achtertuin op het zuiden. Laat dat lekkere weer maar komen!

Wonen aan een vijver

Funda
Funda

Wonen in het groen? Dan is dit jouw paleis. Je woont hier namelijk middenin het groen én aan een grote vijver. Het huis heeft hier en daar wel een likje verf nodig en er moet zeker aan geklust worden, maar dat is het dubbel en dwars waard. Van die gezellige woonkeuken kun je immers heel wat leuks maken!

Jaren ’30 woning

Deze woning ligt nét buiten Doetinchem, in het fraaie en landelijke plaatsje Langerak. Deze karakteristieke jaren ’30 woning heeft een gezellige tuin en een knusse woonkamer. Je hebt ook nog eens een grote vrijstaande garage en je loopt zo naar het Kruisbergse bosgebied. Gelukkig ben je binnen vijf minuten rijden óók in het centrum van Doetinchem. Heel handig!

Misschien vind je dit ook leuk:

Anne Bisrak Doetinchemmer van de week

Anne Birsak (32) woonde, studeerde en werkte in Amsterdam, maar kwam terug voor de Achterhoek

Yes, je diploma voor de middelbare school is in the pocket en je gaat studeren in de grote stad. Weg...

Geluk volgens Jet: een combinatie van gezin, dieren, het buitenleven en tijd voor jezelf

In onze rubriek ‘de vraag van vandaag’ stellen we Doetinchemmers een bijzondere vraag. Deze keer vro...
mensen feest inwoners party concert Unsplash

Zoveel inwoners had Doetinchem eind 2018

Nederland telde eind vorig jaar 17,3 miljoen inwoners. In 2018 groeide de bevolking net als in voorg...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.