7 redenen waarom wonen op de Huet fantastisch is

Door Eline Doldersum 13 november 2017

Natuurlijk is wonen in Doetinchem al fantastisch, maar de inwoners van de Huet hebben het extra goed voor elkaar. Waarom? Wij hebben 7 redenen gevonden. Vullen jullie aan?

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je bent zo in de stad

huizen-in-doetinchem-met-het-mooiste-uitzicht
Funda.nl

De Huet heeft het beste van twee werelden: je woont in een rustige, groene omgeving maar staat ook in no time middenin het levendige centrum van Doetinchem. Wat wil je nog meer?

Je woont er aan het water

doetinchem-de-huet-water
Google streetview

Wat ze in Friesland kunnen, kunnen ze op de Huet ook. Wist je dat er op de Huet prachtige huizen aan het water staan? Oké, misschien geen gigantische meren, maar hé: water is water!

De Huet heeft een eigen winkelcentrum

doetinchem-de-huet-doetinchem-bongerd
Facebook: SP Doetinchem

In principe hoef je voor een snelle boodschap de stad niet in. In het gezellige winkelcentrum van de Huet heb je alles binnen handbereik. Van een bakker, cafetaria, drogist tot supermarkt. Ideaal!

Er is een station

doetinchem-de-huet-doetinchem-treinstation
Mark Bolder Fotografie

En dat is best wel heel handig. Stel je eens voor dat je vanaf Doetinchem eerst de bus of fiets moet pakken naar de Huet? Geen-zin-in! De inwoners van de Huet hebben het goed bekeken met zo’n eigen station.

Je bent zo op de A18

a18-doetinchem-huet
Google streetview

Mocht je niet met het OV reizen dan ben je met de auto ook binnen mum van tijd op de A18. En vanaf daar cross je zo overal naartoe!

Er heerst een buurtgevoel

Buren - Doetinchem - Doetinchem de Huet
ANP

‘Een goede buur, is beter dan een verre vriend’, deze uitspraak is de inwoners van de Huet op het lijf geschreven. In deze gezellige wijk heerst een echt buurtgevoel. Niet alleen voor een kopje suiker kloppen ze bij elkaar aan. Er worden jaarlijks ook gezellige buurtfeesten georganiseerd inclusief barbecue, springkussens en heel veel buren!

Er staan veel huizen te koop

wonen-de-huet-doetinchem
Funda

Mocht je nou nog niet op de Huet wonen, maar er wel heel graag willen wonen, dan heb je keus genoeg! Op de Huet staan namelijk tal van huizen te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit exemplaar aan de Wolborgenmate?

Iets vergeten?

idee-vergeten-doetinchem
Unsplash

Woon je op de Huet en ontbreekt er een essentieel punt aan onze lijst? Laat het ons dan vooral weten!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen