Zus & Co bestaat twee jaar en trakteert op een compleet verzorgde metamorfose

Aangeboden door Zus & Co 18 januari 2019

Het is groot feest bij Zus & Co. De kledingwinkel van Linda en Elke bestaat in het weekend van 25 januari precies twee jaar. Tijd voor taart én champagne!

De kledingwinkel in de Boliestraat stroomt vol met klanten als we binnenwippen voor een interview. “Dat is na twee jaar nog steeds één van de leukste dingen aan het runnen van een kledingwinkel; klanten die blijven terugkomen”, vertelt Linda vol trots.

Eigen winkel

De enthousiaste zussen staan inmiddels alweer twee jaar aan het roer van hun eigen kledingwinkel. “We doen het nog steeds met zoveel plezier. Ik denk dat we het allebei ook veel meer zien als passie, dan als werk”, vertelt Elke die bij ons aanschuift.

“Absoluut”, vult Linda aan. “Helemaal omdat we het natuurlijk als zussen samen kunnen doen. Dat maakt het extra leuk! Al moet ik zeggen dat ik ook nog steeds een kick krijg van klanten die laaiend enthousiast zijn over de winkel. Dan weet je dat je toch iets goed doet.”

zus & co - winkel - kledingwinkel - doetinchem (9)
Redactie indebuurt

Groot feest

Dit 2-jarige jubileum laten de dames dan ook niet zomaar voorbij gaan. “Op 25, 26 en 27 januari kunnen alle liefhebbers dit feestje met ons meevieren. We hebben leuke aanbiedingen, een hapje, drankje, dj én verloten dit feestweekend drie waardebonnen ter waarde van twintig, dertig én veertig euro!”

Maar dat is nog niet alles. Het vrolijke duo heeft namelijk nog een briljante actie bedacht. “We gaan een metamorfose weggeven aan iemand die het écht verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Deze dame wordt gekleed bij Zus & Co en krijgt deze outfit uiteraard ook cadeau”, vertellen ze.

zus & co - winkel - kledingwinkel - doetinchem (11)
Redactie indebuurt

Kans maken

Om kans te maken op de waardebonnen moet je tijdens het feestweekend gewoon even binnenwippen bij Zus & Co. Wil je iemand nomineren voor de metamorfose? Laat dan in een bericht op Facebook weten wie dit echt kan gebruiken óf mail naar [email protected]. De winnaar wordt op 1 februari bekend gemaakt.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zus & Co Meer over Zus & Co ontdekken?

Zus & Co kledingwinkels

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Boliestraat 24, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.