Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je dit: 8 vet handige dingen die Schoenmakerij Heutinck ook voor je kan doen!

Aangeboden door Schoenmakerij Heutinck 13 februari 2019

Dat je bij Schoenmakerij Heutinck terecht kunt voor het repareren van je schoenen, hoeven we jullie waarschijnlijk niet te vertellen. Maar wist je dat deze Doetinchemse schoenmaker nog véél meer voor je kan betekenen? 

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

Sleutels bijmaken

sleutels-heutinck-doetinchem
Unsplash

Ben je de fietssleutel verloren of wil je een huissleutel laten bijmaken voor de oppas? Bij Schoenmakerij Heutinck is het zo gepiept. Ze kunnen hier zelf autosleutels mét startonderbreker voor je dupliceren. Handig!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schoenmakerij Heutinck. Meer over Schoenmakerij Heutinck ontdekken?

Schoenmakerij Heutinck schoenmakers

Geopend09:00 - 21:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Nieuwstad 3, Doetinchem

Bekijk meer:schoenmakers

Naamborden

schoenmakerij-heutinck-doetinchem-2
Redactie indebuurt

Als je net bent verhuisd mag iedereen weten dat jij de nieuwe bewoner bent van je droomhuis. Hoe kun je dat nou beter doen dan met een mooi naambord? Precies! Bij Schoenmakerij Heutinck hebben ze naamborden in alle soorten en maten. Wat dacht je van een modern RVS bord met jullie namen of een subtiele houten variant? Kan allemaal!

Schoenmetamorfose

schoenmaker-heutinck-metamorfose-3

schoenmaker-heutinck-metamorfose-4

 

 

 

 

 

 

 

 

Op het oog lijken dit twee verschillende schoenen, maar niets is minder waar. Deze schoen heeft namelijk een flinke metamorfose ondergaan van eigenaresse Nicole. Ze heeft ‘m ingekort en geverfd. Hoe cool? Dus mocht je nog een paar schoenen hebben staan die wel een nieuwe look kunnen gebruiken: informeer dan naar de mogelijkheden.

Schoenen stomen

schoenmaker-heutinck-metamorfose-1

schoenmaker-heutinck-metamorfose-2

 

 

 

 

 

 

 

Naast schoenreparaties en -metamorfoses kunnen ze bij Heutinck je schoenen ook stomen. Met een paar minuten in de stoommachine zijn je vieze sneakers weer als nieuw. Kom maar op met die besmeurde stappers!

Tasreparaties

tas-schoenmakerij heutinck-doetinchem
Unsplash

Is het hengsel van je favoriete tas gesneuveld of laten de naden langzaam los? Geen paniek! Bij Schoenmakerij Heutinck repareren ze je tas bijna net zo snel als je schoenen.

Paardrijlaarzen

paardrijden-laarzen-schoenmaker
ANP

Kunnen je paardrijlaarzen wel een opknapbeurt gebruiken of laten de naden van je paardentuig los? Daar weten ze bij Schoenmakerij Heutinck wel raad mee. Breng ze langs en voordat je het weet zijn ze weer klaar voor gebruik.

Riemen

schoenmakerij-heutinck-doetinchem-2
Redactie indebuurt

Van dun, dik, suède tot leer: voor een nieuwe riem zit je bij Schoenmakerij Heutinck wel goed. Heb je er één gescoord maar past ie niet? Ze maken er met liefde een paar gaatjes voor je bij. Handig!

Orthopedische aanpassingen

Schoenmakerij Heutinck-doetinchem-schoenmaker (1)
Redactie indebuurt

Moeten je schoenen vanwege gezondheidsproblemen aangepast worden? Dan zijn ze bij deze Doetinchemse schoenmaker in goede handen. Het vakkundige team van Schoenmakerij Heutinck kan de schoenen helemaal op maat voor je maken.

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.