Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te schattig: 6 x leuke cadeautjes voor de baby(shower)

Door Anna Jagers 11 september 2018

Bij de geboorte van een kindje hoort natuurlijk ook een bijzonder cadeautje. Het verzinnen van een leuk en origineel cadeautje is bést een opgave. Daarom hebben wij een aantal snoezige ideeën verzameld voor jullie, wegzwijmelen!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Klompjes en kistjes

rob-hogenkamp-famliebedrijf-hogenkamp-klompen-en-souvenirs-kistje
Redactie indebuurt

Hoe schattig zijn deze cadeautjes?! De handgeschilderde klompjes en kistjes van Mijn eerste klompjes, gevestigd aan de Dr. Huber Noodtstraat, zijn uniek. De naam en de geboortegegevens kun je op de items laten schilderen. Ook heb je de keuze uit verschillende ontwerpen, van roze met taupe tot vrolijke tekeningen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hogenkamp Klompen en Souvenirs. Meer over Hogenkamp Klompen en Souvenirs ontdekken?

Hogenkamp Klompen en Souvenirs cadeauwinkels

Dr. Huber Noodtplaats 6, Doetinchem

Bekijk meer:cadeauwinkels

Bonbon

Facebook: Bonbaars

Het uitdelen van beschuit met muisjes zit er flink ingebakken bij ons, maar voor alle ouders die iets anders willen dan deze Nederlandse traditie, is de bonbon van Bonbaars een top idee! Bij het nemen van een hapje zie je wat het geslacht is, de vulling van de bonbon is namelijk roze of blauw. Spannend moment!


Meer over BonBaars ontdekken?

BonBaars speciaalzaken

GeopendHele dag

, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

Boxkleed Nijntje

baby-pampers-unsplash
Unsplash

Nijntje, lief klein konijntje! Hoe leuk is dit zachte en comfortabele box- en speelkleed van Prénatal? Ideaal om lekker op te liggen of te spelen. De pasteltinten (roze en groen), de leuke afbeeldingen en het spiegeltje maken het een bijzonder cadeautje. Het kleed is geschikt voor de box, maar als de baby groter of bewegelijk wordt, kan het ook fungeren als speelkleed op de grond. Kortom, hier heb je veel aan!


Meer over Prénatal ontdekken?

Prénatal winkelen

Gesloten09:30 - 17:30

Boliestraat 27, Doetinchem

Bekijk meer:winkelen

Koffertje

Facebook: Anelisa-Handmade

Dit cadeautje is niet alleen enorm schattig, maar ook heel handig! Voor het spelen of logeren bijvoorbeeld. Vul het koffertje met leuke cadeautjes, zoals een knuffeltje, fotolijstje, rammelaar of knuffeldoek! Bij Alisa-Handmade kun je je eigen koffertje laten ontwerpen aan de hand van een geboortekaartje, zo heb je een origineel én persoonlijk cadeautje.


Meer over Anelisa-handmade ontdekken?

Anelisa-handmade speciaalzaken

GeopendHele dag

, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

Rompertje

Het blijft leuk om kleding te shoppen voor zo’n lief wurmpje. Helaas stopt little4you op 31 oktober 2018, maar gelukkig heeft ze nog veel leuke rompertjes op voorraad, met heel veel korting! Mooi meegenomen toch? Je kunt de cadeautjes zelf ophalen in Doetinchem, of laten bezorgen voor €1,50.

jamie little4you webshop ondernemer

Jamie van little4you: ‘Als ik alleen al kíjk naar babykleding moet ik aan de beademing’

Jamie van Rangelrooij (24) heeft sinds kort haar eigen webshop: little4you. Een webshop met babykled...

Geluidenboekje

pixabay

Welk geluid maakt een paard, koe of kip? De dierenwereld zit vol met geluiden! Dit leuke cadeau komt goed van pas, want een baby is al druk bezig met het herkennen van geluiden. Bij Raadgeep & Berrevoets ga je absoluut slagen voor het vinden van een (geluiden)boekje voor de kleintjes.


Meer over Raadgeep en Berrevoets ontdekken?

Raadgeep en Berrevoets boekhandels

Gesloten09:30 - 18:00

Hamburgerstraat 29, Doetinchem

Bekijk meer:boekhandels

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.