Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze accessoires voel jij je op je paasbest!

Aangeboden door Zus & Co 17 april 2019

Het is weer tijd voor een feestje! Het voorjaar hangt in de lucht en Pasen staat voor de deur; een perfect moment om een nieuwe outfit te scoren. Bij Zus & Co hangt de voorjaarscollectie volgens de nieuwste trends in de winkel: veel kleur en prints van de mooiste stoffen. Met deze speciaal geselecteerde accessoires maak jij je outfit helemaal af. Feel eggcellent!   

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Hippe tassen

Een mooie tas is onmisbaar, al is het maar om je zonnebril in op te bergen 😊. De strandtas is dit voorjaar weer helemaal hip, maar ook een kleurrijke tas of een exemplaar met een dessin maakt je outfit compleet. Groot of klein, bij Zus & Co is er keuze genoeg!


Meer over Zus & Co ontdekken?

Zus & Co kledingwinkels

Geopend10:00 - 17:00

Boliestraat 24, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

Veel armbandjes

Sieraden zijn niet weg te denken in 2019! Veel armbanden tegelijk dragen, blijft dit voorjaar een trend. Combineer verschillende armbanden en kleuren: met kralen, leer, van zilver of een ander metaal of combinaties daarvan.

Onmisbare shawl

Je outfit geef je de finishing touch met een sjaal. Zachte of felle kleuren, natuurtint of dessin: het kan allemaal! April doet wat hij wil; zeker voor de frisse dagen is deze accessoire een must have!

Zus & Co krijgt wekelijks nieuwe items binnen zodat jij volgens de laatste trends voor de dag komt. Linda: “Kom, onder genot van een cappuccino met natuurlijk een paaseitje, kijken naar al het moois in onze winkel. We zijn goede vrijdag tot 19.00 uur geopend!”

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.