Deze winkels in Doetinchem zoeken een nieuwe eigenaar

Door Eline Doldersum 10 januari 2018

Droom jij al jaren van een eigen boetiek, lunchroom of kledingwinkel? Grijp dan nu je kans! Deze mooie bedrijfspanden in Doetinchem zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar. Ben jij de gelukkige?

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Fraai pand in de Boliestraat

witteveen-boliestraat-doetichem-winkel-winkelpand
Funda

Zeg nou zelf: zo’n mooi pand vraagt toch om een mooie winkel? Dit pareltje aan de Boliestraat is compleet afgewerkt en klaar voor een nieuwe eigenaar. Met een winkeloppervlak van 130 m² kan de toekomstige eigenaar zich hier helemaal uitleven. De prijs is wel flink. € 35.000 op jaarbasis.

Middenin het centrum

paisley-winkel-winkelpand-doetinchem
Funda

Dit pand kennen we allemaal wel, nietwaar? Na het vertrek van Paisley staat het helaas leeg. Zonde, want wat zou je hier leuke dingen mee kunnen doen. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een toffe lunchroom of een hippe kledingwinkel? Ideeën genoeg! Nu maar hopen dat iemand deze enorme ruimte met twee verdieping een mooie invulling gaat geven. Fingers crossed!

Strak en modern tussen alle winkels

heezenstraat-winkel-winkelpand-doetinchem
Funda

Een winkel openen aan de Heezenstraat? Grijp dan nu je kans! Deze toffe winkelruimte is sinds kort namelijk op de markt! Het is modern, strak en ligt middenin het centrum van Doetinchem. Dé perfecte plek om iets leuks te beginnen. Een sieradenwinkel of iets met woonaccessoires misschien? We doen maar een gooi!

Helemaal in het hoekje

catharinastraat-doetinchem-winkel-winkelpand
Funda

Omringt met populaire winkels ligt – helemaal in het hoekje van de Catharinastraat – dit gigantische winkelpand. Met een oppervlakte van ruim 498 m² kun je hier héél veel grote plannen in kwijt. Er is in dit pand zelfs een mogelijkheid om een extra trap te realiseren. Na Trekpleister mag iemand anders het stokje overnemen, maar wie zouden jullie hier graag zien?

Om verliefd op te worden

piet-zoomers-doetinchem-winkel-winkelpand
Funda

Oelala … wie door het fotoalbum van dit bijzondere pand bladert, kan bijna niet anders dan spontaan verliefd worden. Wat is het groot, licht, strak en mooi. Het pand was jarenlang de thuisbasis van Piet Zoomers, maar staat – helaas – alweer lange tijd leeg. Tijd voor iets nieuws! Deze winkelruimte heeft een winkeloppervlak van 608 m², vier verdiepingen en … een prachtige showroom. Een flinke portemonnee is wel handig, want je betaalt €7500 per maand om hier te ondernemen.

Je eigen koffietent

espresso-house-doetinchem
Facebook

Tot slot ééntje die, wat ons betreft, zéker een goede opvolger verdient is het Espresso House. Wegens gezondheidsredenen is eigenaresse Angelica genoodzaakt om ermee te stoppen, maar er móet toch gewoon iemand zijn die dit leuke tentje van haar overneemt?

Niet op zoek naar een winkel, maar wel naar een woning? Bekijk dan deze 7 bijzondere stulpjes of ga voor deze woningen mét open haard.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶