Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cool! Zussen openen vintage winkel in de Hamburgerstraat

Door Eline Doldersum 18 april 2018

Een winkel runnen met je zus, hoe cool is dat?! Dies en Suus maken deze droom waar. Vanaf 17 april runt het vrolijke duo de vintage winkel Søstre in de Hamburgerstraat. We love!

Wij houden van vintage, dus toen we hoorden over deze nieuwe hotspot in hartje Doetinchem, stonden we nog nét niet te springen op tafel. In de winkel van Dies en Suus vind je namelijk een verzameling aan leuke vintage spullen. Wat dacht je van servies, Chinees aardewerk of hippe woondecoratie.

Het is een verzameling van hun mooiste items. “In een wereld waarin we wel móeten recylen, vangen we met onze winkel twee vliegen in één klap. Mooie spullen krijgen bij een nieuwe eigenaar een tweede leven. Hoe leuk is dat?”, vertellen de twee Doetinchemse zussen.

Passie voor vintage

De passie voor vintage is er bij de twee met de paplepel ingegoten. “Onze ouders hadden tot voor kort nog een klein antiekwinkeltje in de schuur. We zijn opgegroeid met verzamelingen. Zelf vonden we het ook altijd fantastisch om mooie spullen te verzamelen. We zijn toevallig nét terug uit Denemarken waar we dagenlang hebben gesnuffeld in kringloopzaken.”

Pop-op store

Dat ze het nu kunnen verkopen in hun eigen winkeltje is voor Suus en Dies een droom die uitkomt. “Het is heel tof om onze mooiste vintage vondsten te verkopen in onze eigen winkel. Een lang gekoesterde droom”, aldus de zussen. Wil je de aanwinst bekijken? De zussen zitten tot eind april met hun pop-op store aan de Hamburgerstraat 67.

pup-op

Deze 5 toffe producten scoor je bij Pup Op!

Luc en Marinke (19) zijn druk bezig in hun Pop-upstore Pup Op als we een kijkje komen nemen. Ze runn...

Meer over

Winkelen

adv.