Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cadeau voor Moederdag? Bij Venetië slaag je zéker!

Aangeboden door Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië 28 april 2019

Moederdag is hét moment om je moeder eens flink in de watten te leggen. Ben jij op zoek naar een goed presentje? Stop dan met zoeken: bij Venetië hebben ze cadeaus waar je moeder zeker blij van wordt. 

Is je moeder dol op thee? Dan ga je hier zeker scoren! Verras haar met een mooie theepot, stel zelf een theeboeket samen of trakteer haar op een van de driehonderd verschillende soorten losse thee. Wat dacht je bijvoorbeeld van golden vanilla, een turkish apple tea of een witte thee met kokos?

Bunzlau Castle

Naast het ruime theeassortiment vind je bij Venetië ook prachtig servies van Bunzlau Castle. Variërend van mokken, borden tot romantische theepotten. En zeg nou zelf: van een ontbijtje op zo’n schattig bord wordt toch iedere moeder blij? Ga je voor een mok, dan krijg je er van eigenaar Rob nog een klein cadeautje bij!

Bunzlau-doetinchem-venetie-moederdag
Eigen beeld

Theepot

Heeft je moeder altijd een goedgevulde theepot op tafel staan, maar kan ze wel een nieuwe gebruiken? Werp dan eens een blik op het assortiment aan gietijzeren en dubbelwandige theepotten van Bredemeijer. Speciaal voor Moederdag krijg je bij aankoop van zo’n theepot namelijk ook 2 mokken cadeau.

bredemeijer-doetinchem-venetie-moederdag
Eigen beeld

Nog meer Moederdag

Uiteraard is er nog véél meer mogelijk. Kies een aantal losse theesoorten en laat deze inpakken met een mooie theepot, ga voor een lieve mok met oud-Hollandssnoep of trakteer je moeder op een echte theemuts (met 15% korting). Keuze genoeg!


Meer over Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië ontdekken?

Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië speciaalzaken

Gesloten09:30 - 17:30

Heezenstraat 39, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.