Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Barista Hans geeft tips voor het allerlekkerste ‘bakkie pleur’ [VIDEO]

Door Kelly Heerink 1 oktober 2019

Koffie uit de automaat op kantoor, een unieke to go met je naam op de papieren beker van Starbucks zonder cafeïne, mét magere opgeklopte melk en een scheutje caramelsiroop of gewoon een kopje ‘zwart’ dat je thuis zet. Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om je bakkie pleur te drinken en daarom is het niet zo gek dat er een Internationale Koffiedag bestaat. Vandaag dus! Slurp

Smaken verschillen natuurlijk. De één kan niet meer zonder koffiebonen terwijl een ander met liefde een padje gebruikt. Barista Hans Blom – eigenaar van Koffieblom – drinkt, verkoopt en houdt van koffie en deelde speciaal voor ons de tips & tricks voor een goede kop. Bekijk de video en steek er wat van op!

Coffee farms bezocht in Zuid-Amerika

De koffie-expert bezocht zeven jaar geleden vijf coffee farms in Zuid-Amerika. “Ik wilde mij bekwamen in het vak en van dichtbij zien hoe de koffiebes eruit ziet. Kennis is macht”, vertelt hij vanachter zijn koffiebar. Naast een lekkere slok vindt hij het ook belangrijk dat de werkomstandigheden goed zijn voor de boeren die zijn koffie verbouwen. “Daarnaast worden de bonen energie-neutraal gebrand. Iets meer in de buurt overigens, namelijk bij Hesselink in Winterswijk.”

Lees ook:

High tea

5 x hier eet je in Doetinchem iets lekkers bij de koffie volgens jullie

Koffie of thee met wat lekkers is dé herfstlekkernij. Wij zoetekauwen zijn er, net als jullie, gek o...
the world of coffee markt doetinchem

Nieuw op de dinsdagmarkt in Doetinchem: koffietruck The World Of Coffee

Tijdens ons wekelijkse rondje op de markt kwamen we een nieuw baristawagentje tegen: The World of Co...

adv.