Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kunnen Doetinchemmers alsnog de Avond4daagse lopen

Aangeboden door Sportservice Doetinchem 8 juni 2020

Een jaar geen Avond4daagse? Ondenkbaar, zo vond de familie Huitink al. Maar ook Sportservice Doetinchem wil dit wandelfeestje niet zomaar voorbij laten gaan en hoopt dat veel Doetinchemmers de Avond4daagse – Home Edition lopen. 

De thuiseditie is een samenwerking tussen de Avondvierdaagse Doetinchem, Gaanderen en Wehl, de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes. Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment in de gemeente Doetinchem. Zo wordt drukte en te grote groepsvorming voorkomen.

Prestatie

Om diezelfde reden is het de bedoeling dat deelnemers wandelen tussen 1 juni en 31 augustus 2020. En ja – ook overdag! Om er wel een prestatie van te maken, moet iedereen de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Bovendien houdt de app bij waar én wanneer je loopt. Zo krijgen deelnemers ook een overzicht van hun prestaties.

Je komt altijd thuis

Iedereen die zich inschrijft (deelname kost €5,-) kan gebruik maken van het onderdeel Avond4daagse – Home Edition in de app eRoutes. Als deelnemer geef je aan hoeveel kilometer je wil lopen en waar je vertrekt. De app maakt dan vier verschillende routes vanaf je vertrekpunt en de routes eindigen ook daar. Dat betekent, dat je dus altijd weer thuiskomt. 🙂

Welverdiende medaille

Gaan jullie voor de 2,5, 5  of 10 kilometer? En als je je aanmeldt via Sportservice Doetinchem, zorgen de buurtsportcoaches voor een  welverdiende Avond4daagse medaille. Meer informatie vind je hier.

Misschien wil je dit ook lezen:

Dit Doetinchemse gezin liep alsnog de Avondvierdaagse mét intocht en medailles

'Corona verpest alle leuke dingen', klaagde dochter Saar (6) die zich zo had verheugd op de Avondvie...
Madelon

Madelon vloog naar Moskou voor 6 minuten WK formatiedansen: ‘Het is topsport’

Het kan zijn dat je Madelon Tijdink (30) kent vanwege haar fotografie. Anderen in de spotlights zett...
kleuren-hobby-kinderen

Help, mijn kind zoekt een hobby: 5 x (bijzondere) cursussen en sporten in Doetinchem

Dat je op voetbal kunt gaan, snap je zelf waarschijnlijk ook wel. Net als hockey, volleybal, tennis ...

Meer over

Nieuws Sport

adv.