Waarom Petra (38) zweert bij de VacuStep: ‘De kilo’s vliegen eraf!’

Aangeboden door Perfect in Shape 20 april 2019

Nog even een paar kilo afvallen voordat je met je lief afreist naar een tropisch oord of met vriendinnen gaat feesten aan de Costa Brava? Daar hebben wij hét perfecte middel voor gevonden!

Veel vrouwen slaan massaal aan het afvallen als de zomer dichterbij komt. Nog nét even die vervelende zwembandjes eraf trainen of wat strakker in je vel zitten voordat je die zomerse garderobe tevoorschijn tovert. Het kan allemaal bij Perfect in Shape in Doetinchem.

Steppen maar

Het enige wat je moet doen is een paar keer per week een half uurtje steppen op de VacuStep van Marjan. That’s it! Als je dan ook de chocolaatjes en ijsjes even laat staan, ben je in mum van tijd klaar voor de tropische temperaturen. Wedden?

De 38-jarige Petra zweert bij de VacuStep. “Ik doe het al een jaar of drie. Ik vind het heerlijk! Je bent lekker in beweging en door de infrarood lampen is mijn bloedsomloop beter en mijn spieren veel losser. Daar heb ik tijdens het hardlopen érg veel baat bij”, vertelt Petra enthousiast.

25 kilo afgevallen

“Het sporten bij Perfect in Shape is heel laagdrempelig. Ik had al ruim vijf jaar niets meer gedaan toen ik bij Marjan terechtkwam. Het is zo’n warm bad. Marjan staat altijd voor je klaar, helpt waar nodig en zorgt voor gezelligheid. Door haar heb ik weer plezier gekregen in het sporten.”

“Het is ook heel makkelijk in te plannen. Helemaal omdat je per keer maar een half uurtje hoeft te steppen. Binnen een uur ben ik weer thuis. Als ik niet blijf theeleuten”, lacht Petra. “Juist omdat het zo laagdrempelig is ga je ook veel sneller een paar keer per week even steppen.”

Gratis proefles

En ook niet geheel onbelangrijk: Petra is in drie jaar tijd al ruim 25 kilo afgevallen. “Ik merk dat ik veel lekkerder en strakker in mijn vel zit. Dat is zo fijn! Dat is ook de reden waarom ik het blijf doen en het ook iedereen zou aanraden om het een keer te proberen.”

Naast de VacuStep kun je bij Perfect in Shape sinds kort ook gebruik maken van een aantal sportapparaten. Daarnaast heeft Marjan de thee én het verse fruitwater altijd klaar. Wil je het een keer proberen? Je kunt bij Perfect in Shape een gratis proefles aanvragen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Perfect in Shape. Meer over Perfect in Shape ontdekken?

Perfect in Shape coaches

Nu openHele dag

Louise de Colignystraat 11, Doetinchem

Bekijk meer:coaches

adv.