Coming soon: deze vét leuke dans- en muziek workout voor ouder en kind

Aangeboden door Calisthenics Center 10 februari 2019

Begint jouw kleintje ook meteen te swingen als de muziek aangaat? Dan hebben wij iets leuks waar niet alleen je kind, maar ook jij héél blij van wordt. Wedden?

Calisthenics Center in Doetinchem start binnenkort als eerste in Doetinchem met Zumbini! Zumbi, wat? Zumbini! Een hele nieuwe sport voor ouders en kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud.

Zumbini

Tijdens deze interactieve les ga je samen met je kleintje dansen, muziek maken en leer je zelfs nog een klein woordje Engels en Spaans. Aangezien de groep bestaat uit verschillende leeftijden kunnen de kinderen ook van elkaar veel leren.

Plezier staat voorop tijdens Zumbini. Het is dé perfecte sport voor wat extra quality time met je baby, peuter of kleuter. Om je een idee te geven hoe het eraan toe gaat: check deze heerlijke video!

Doe mee

Wil je het een keer proberen? Je kunt op donderdag 28 februari van 10.30 tot 11.15 meedoen met een try-out of je aanmelden voor de 6 weken workshop op dinsdag 12 maart van 09.00 tot 09.45, donderdag 14 maart 10.30 tot 11.15 of vrijdag 15 maart 10.30 tot 11.15. Aanmelden kan via de website van het Calisthenics Center.

Zumbini pakket

Naast een ochtend veel plezier krijgen de kleintjes voorafgaand aan de les ook nog een Zumbini pakket gevuld met een cd met alle liedjes, een voorleesboek, een pluche knuffel en toegang tot de Zumbini app zodat ze thuis alvast een kijkje kunnen nemen. Hoe leuk?!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Calisthenics Center Meer over Calisthenics Center ontdekken?

Calisthenics Center sportscholen

Nu open08:30 - 12:00 |15:30 - 21:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Terborgseweg 112 A, Doetinchem

Bekijk meer:sportscholen

adv.