Back in shape: 6 x deze sporten beoefen je bij het Calisthenics Center

Aangeboden door Calisthenics Center 3 januari 2019

Ben je door het uitgebreide kerstdiner, de homemade oliebollen en nieuwjaarsborrels wat kilootjes aangekomen? En wil je het nieuwe jaar gezond en sportief beginnen? Breng dan eens een bezoekje aan het Calisthenics Center! Hier kun je heel veel toffe sporten beoefenen.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zumba

Feesten en tegelijkertijd in vorm komen? Het kan tijdens een lesje Zumba. Tijdens deze sport dans je op Latijns-Amerikaanse muziek. Door een afwisseling in tempo, intensiteit en diversiteit is Zumba een echte calorieverbrander. In een uurtje kun je wel 1000 kcal verbranden. Zeg maar dag tegen je kerstkilo’s!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Calisthenics Center. Meer over Calisthenics Center ontdekken?

Calisthenics Center sportscholen

Nu gesloten09:30 - 14:00

Terborgseweg 112 A, Doetinchem

Bekijk meer:sportscholen

STRONG by Zumba

zumba-doetinchem-calisthenics center
Eigen beeld

Een nieuwe variant op Zumba is de STRONG by Zumba. Bij deze sport worden burpees, high jumps en high knees afgewisseld met lunges, squats en kickboksen. En dat allemaal op speciaal ontworpen muziek. In no time ben je fitter als ooit tevoren. Extra leuk: Calisthenics Center is op dit moment de enige sportschool die deze toffe les geeft. Durf jij het aan?

Pole sport

paaldansen-calisthenics-center-doetinchem-pole-sport-4
calisthenicscenter

Nog zo’n sport waarbij je bijna vergeet dat je aan het trainen bent: pole sport. Tijdens deze les train je op kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. Aan de hand van verschillende oefeningen leer je in een paar weken tijd paaldansen als een pro. Door je eigen successen neemt niet alleen het plezier, maar ook je zelfvertrouwen en motivatie toe. Wat wil je nog meer?

Boulderen

calisthenics center-doetinchem-boulderen
Unsplash

Boulderen betekent letterlijk: klimmen op een rotsblok. Dat is precies wat je tijdens deze sport doet. Misschien niet op rotsblokken, maar wel op klimwanden van ruim 4,5 meter hoog. Het principe van boulderen is heel simpel: sportschoenen aan en gaan! Door de dikke valmatten is de sport geschikt voor zowel beginners als gevorderden klimmers. Ready?

Calisthenics

calisthenics center-doetinchem

Het leuke aan deze spectaculaire sport is dat je alle oefeningen uitvoert met je eigen lichaamsgewicht. Geen ingewikkelde toestellen of onhandige gewichten, maar alleen je eigen lijf. Je doet bekende oefeningen als sit-ups, lunges en push-ups maar maakt ook gebruik van speciaal ontworpen klimrekken. Kortom: een uitdagende sport die je zéker eens moet proberen.

Ninja Warrior

calisthenics center-doetinchem
Eigen beeld

Ben je op zoek naar een uitdagende sport? Waag je dan eens aan Ninja Warrior. Hierbij overwin je met techniek, kracht én doorzettingsvermogen een spectaculaire hindernisbaan. Je kunt zelfstandig trainen, maar ook meedoen met de lessen waarbij je de techniek, grip en kracht traint. Ook leuk: je kunt de sport zowel binnen als buiten beoefenen.

Meer sporten beoefenen

calisthenics center-doetinchem-sporten
Eigen beeld

Naast deze toffe sporten kun je bij het Calisthenics Center nog véél meer sporten beoefenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van boksen, HIIT-, BBB of personal training. Interesse? Kijk dan op de website voor alle mogelijkheden of wip gezellig binnen!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.