5 x yoga in Doetinchem

Door Eline Doldersum 4 september 2017

Yoga ontspant, geeft energie en zorgt voor soepele spieren. Kortom: de ideale sport na een drukke werkdag. Geen idee waar je moet zijn? Wij hebben vijf ontspannen yogaplekken in Doetinchem voor je op een rij gezet. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Het Yoga Huis

yoga
Facebook: Het Yoga Huis

Een keer iets anders proberen dan de traditionele Zonnegroet? Dan is Het Yoga Huis een aanrader. In deze yogastudio worden wekelijks maar liefst dertig lessen gegeven in alle soorten en maten. Werk je bijvoorbeeld in het zweet tijdens een pittige les Vinyasa yoga, bereid je voor op de bevalling tijdens zwangerschapsyoga of kom helemaal tot rust tijdens een les Slow Down yoga. Keus genoeg!


Meer over Het Yoga Huis Doetinchem ontdekken?

Het Yoga Huis Doetinchem yoga

Nu open09:00 - 22:00

Louise de Colignystraat 11a, Doetinchem

Bekijk meer:yoga

Florentina

yoga
Facebook: Florentina

Even helemaal tot rust komen? Rol dan je matje uit bij Florentina. De eigenaresse – Tineke Boonhof – geeft verschillende lessen variërend van hatha yoga, zwangerschapsyoga tot privéles aan huis. Handig! Wil je de sessie helemaal zen afsluiten? Plak er dan een heerlijke ontspanningsmassage aan vast!


Meer over Florentina ontdekken?

Florentina yoga

Nu openHele dag

Bachlaan 2a, Doetinchem

Bekijk meer:yoga

Yoga-ja

chi-running
Emma Simpson

Hardlopen en yoga met elkaar combineren? Dat kan bij yoga-ja! Bij deze studio kun je onder andere terecht voor een rondje chi-running. Tijdens deze ontspannen manier van hardlopen worden je lenigheid, coördinatie en balans op de proef gesteld. Durf jij het aan?


Meer over Yoga-ja ontdekken?

Yoga-ja yoga

Nu openHele dag

Brouwerskamp 31-3, Doetinchem

Bekijk meer:yoga

Yoga Home Achterhoek

yoga
Facebook: Yoga Home Achterhoek

Voor een yogales middenin de natuur kun je terecht bij Joanne en Elly. Vanuit hun rustige yogahome geeft dit Achterhoekse duo verschillende lessen aan zowel beginnende als ervaren yogi’s. Het leuke aan deze plek is dat de yogalessen bij mooi weer in de buitenlucht worden gegeven. Ontspannen ten top!


Meer over Yoga Home Achterhoek ontdekken?

Yoga Home Achterhoek yoga

Nu openHele dag

Ellegoorsestraat 29, Doetinchem

Bekijk meer:yoga

Samen voor Jou

kinderyoga
Facebook: Samen voor Jou

Je kind meenemen naar de studio? Dat is bij Mayke Visser-Tangelder geen enkel probleem. Deze moeder van drie geeft niet alleen les aan ouders, maar ook hun kroost. Zo geeft ze kleintjes spelenderwijs meer zelfvertrouwen en leert ze tieners omgaan met prestatiedruk en stress. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de les samen met je kind te volgen.


Meer over Samen voor Jou ontdekken?

Samen voor Jou yoga

Nu openHele dag

Donaudal 54, Doetinchem

Bekijk meer:yoga
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.