Pakjesavond compleet maken? Hier kun je Sint en Piet inhuren in Doetinchem!

Door Eline Doldersum 7 november 2017

Nog iets meer dan een week en dan vaart Sint-Nicolaas ons land weer binnen. Wil je pakjesavond nou écht compleet maken? Huur dan een echte Sinterklaas en Zwarte Piet in bij je ouders, vrienden of familie in Doetinchem. Wij hebben alvast de leukste voor je op een rij gezet!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hoor wie klopt daar kinderen

zwarte-piet-sinterklaas-huisbezoek
Facebook: Stichting BAD

‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht …’, de vrijwilligers van stichting BAD kunnen de Sinterklaasliedjes inmiddels wel dromen. Deze enthousiastelingen verzorgen al járen sintbezoeken in Doetinchem voor een kleine prijs. Zie je een bezoek van de Sint himself wel zitten? Voor interesse of het boeken van deze Sint en zijn pietenmannen kun je contact opnemen via [email protected].

Hippe Sint gespot

sinterklaas-sint-piet-doetinchem
Facebook: Sint in de Achterhoek
Deze geweldige sintselfie trok meteen onze aandacht op Facebook. De hippe sint komt op 5 december graag bij je langs en als we de recensies mogen geloven, maakt hij van de pakjesavond een onvergetelijke ervaring. “Hij ziet er zeer professioneel uit, de kinderen zijn dol op ‘m en zijn optreden is geweldig. We hebben enorm gelachen!” Wees er wel snel bij, want de agenda van deze Sint zit al bijna vol!

Pietenparty

hoofdpiet-en-feestpiet-doetinchem-sinterklaas
Marktplaats
Wil je van pakjesavond één groot feest maken? Ga dan voor dit vrolijke duo. Deze hoofd- en feestpiet zorgen ervoor dat de kinderen (en volwassenen) compleet uit hun dak gaan. Dat belooft wat … Ze kosten €30,- voor twintig minuten. Daar zitten de reiskosten en het strooigoed bij in. Reserveren kan via deze advertentie.

Omdat ieder kind Sinterklaas moet kunnen vieren

Sinterklaas huren - Zwarte Piet - Sint - Piet - Pakjesavond - huren - 5 december - Doetinchem
ANP
Voorlezen uit het grote boek, sinterklaasliedjes zingen, cadeautjes uitpakken én op de foto met Sinterklaas en Zwarte Piet: het kan allemaal. Het bezoek van deze Sinterklaas en zijn pieten duurt ongeveer twintig minuten. Ze vragen geen vast bedrag, maar een vrije gift omdat ze vinden dat ieder kind Sinterklaas moet kunnen vieren. Ook hier: wees er snel bij, want vol is vol. Reserveren kan hier!
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶