Tips: zo bespaar je op de sinterklaasinkopen in Doetinchem

Sint en Piet kregen in Doetinchem een warm welkom! Veel Doetinchemmers waren hartstikke blij om het gezelschap terug in de stad te zien. Ben jij nog niet helemaal klaar voor 5 december? Hier vind je tips waardoor het een heerlijk avondje wordt.

Sinterklaascadeaus kopen

Het recept van een leuke sinterklaasavond begint bij het verlanglijstje. Wordt jouw kind blij van een nieuw bordspel, blokkentoren, puzzel van Doetinchem of iets anders? In de stad vind je op verschillende plekken speelgoedzaken. Neem ook eens een kijkje bij Doxxit Houten kinderspeelgoed aan de Themansstraat 15 of Musjes kinderwinkel of spellenspeciaalzaak De Betovering, beide aan de Boliestraat. De lijst met speelgoedwinkels vind je hier.

Zoek je megaleuke kadootjes voor weinig? Dan zijn er verschillende organisaties waar je terecht kunt.

Cadeaus voor volwassenen

Ook voor volwassenen zijn genoeg cadeaus te vinden in Doetinchem. Zo haal je leuke hebbedingetjes bij Saskia, van Goodies & Moodies. Doe eens gek: geef een plantenliefhebber een leuke geredde plant die je haalt bij de Plantenkringloop. Is de ontvanger een echte boekenfanaat? Breng dan een bezoek aan Raadgeep &Berrevoets. Voor de whiskyliefhebber ga je naar de winkel naast die van Saskia: Mr. Goodies & Moodies en wil je een heerlijk lokaal én gezond voedselpakket halen? Breng dan een bezoekje aan Stadsboerin Doetinchem. Een vinylliefhebber maak je blij met een muzikaal cadeau van Wim’s Muziekkelder. Wil je iets bijzonders waar je een goed gevoel aan overhoudt? Dan ga je naar de Wereldwinkel. En weet je écht niet wat je moet halen? Dan is de ander vast blij met een diner- of bioscoopbon, want dan kan hij of zij lekker op pad in Doetinchem!

Foto: Unsplash.com

Strooigoed

Bij vrijwel alle Doetinchemse supermarkten kun je strooigoed inslaan, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan speciaalzaken. Lekker snoepgoed koop je bij Bob & Candy Doetinchem.

Tip van de redactie! Misschien hoef je niet eens naar de winkel, want indebuurt verloot sinterklaasboxen. Hierin zit onder meer een melkchocoladeletter, ambachtelijke chocoladekruidnoten en een borrelmix.

Ambachtelijke chocoladeletters

De sinterklaasavond is niet compleet zonder een ambachtelijke chocoladeletter. Bij verschillende Doetinchemse zaken staan bakkers te zwoegen voor een lekker exemplaar. Denk aan een ambachtelijke chocoladeletter van bakkerij Lurvink in het centrum. Woon je in de Huet? Dan kun je bij bakkerij Kaspers terecht. Ook vind je heerlijke ambachtelijke chocoladeletters bij chocolaterie Puur Geluk en bij de bakwinkel van Gabi: Gaabs.

Tips om cadeaus in te pakken

Niet iedere Doetinchemmer is geboren met de skills van inpakpiet. Daarom zijn hier wat tips om cadeaus mooi in te pakken.

Mooi cadeaupapier

Goed inpakken start met bijzonder papier. Kies voor een dikker papiersoort, want hierdoor is inpakken makkelijker en ziet het er netter uit.

Kies voor een lint of touw

Heb je je cadeau ingepakt? Maak het af met een mooi lint of touw, want hierdoor krijgt je presentje een chique look. Daarnaast maskeer je plekjes die niet goed zijn gelukt. Je koopt zulke linten onder meer bij de Hema aan de Hamburgerstraat.

Cadeauzakjes

Heb je een cadeau gekocht dat moeilijk in te pakken is? Dan kun je het jezelf makkelijk maken door een cadeauzakje te kopen. Je vindt ze onder meer bij Action!

Stickers

Wil je een jonge Doetinchemmer verrassen met wat extra’s? Grote kans dat hij of zij blij wordt van een toffe sticker. Hiermee wordt zelf het inpakpapier al een cadeautje!

Foto: Unsplash.com

Meer in deze categorie

Sinterklaas Doetinchem

Ga naar “Lekker winkelen: dit zijn de extra koopzondagen in Doetinchem”

Lekker winkelen: dit zijn de extra koopzondagen in Doetinchem

Ga naar “Bij deze supermarkten in Doetinchem kunnen kinderen hun schoen zetten”

Bij deze supermarkten in Doetinchem kunnen kinderen hun schoen zetten

Ga naar “Winnen! indebuurt verloot sinterklaasboxen vol lekkers voor een heerlijk avondje”

Winnen! indebuurt verloot sinterklaasboxen vol lekkers voor een heerlijk avondje

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pauline Wingelaar € 2,99”

Pauline Wingelaar € 2,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Katoenen shopper € 9,99”

Katoenen shopper € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Dekbedovertrek € 9,99”

Dekbedovertrek € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Sales Representative”

Sales Representative

 • Pinkcube
 • Fulltime

Topper

Ga naar “Accountmanager”

Accountmanager

 • Pinkcube
 • Fulltime

Topper