Zo laat Marjan van Perfect in Shape vrouwen weer stralen

Aangeboden door Perfect in Shape 5 juli 2019

‘Alle vrouwen zijn mooi’. Onderneemster Marjan Bent, van Perfect in Shape, helpt vrouwen om weer lekker in hun vel te zitten . Ze laat jullie weer stralen en genieten van het leven.

De zomer is officieel begonnen! Heerlijke zwoele zomeravonden of welverdiende strandvakanties. Voor Marjan zin dit momenten waarbij ze volop geniet. Toch merkt ze dat  vrouwen hier soms tegenaan hikken. Kan ik dat rokje aan of past die bikini wel. Heeft dit te maken met het hedendaagse ideaalbeeld? “Dat beeld is onzin. Iedere persoon is gewoon anders. Qua bouw, qua alles. Het draait allemaal om goed in je vel zitten. Dat telt”, zegt Marjan stellig.

perfecte-in-shape-doetinchem-afvallen-3
Redactie indebuurt

Vrouwen als energie boost

Voor de onderneemster geldt: je bent mooi zoals je bent. Met deze boodschap heeft zij haar bedrijf Perfect in Shape opgericht. Hier kunnen vrouwen in een veilige omgeving sporten en in shape komen. “Ik zeg altijd dat we lekker bezig zijn met z’n allen. Als ik hier maandagochtend kom, heb ik echt zin om aan de slag te gaan. ‘Mijn’ vrouwen geven me zoveel energie. Geweldig”, aldus de onderneemster.

Samen is niet alleen

Bij Perfect in Shape draait het niet alleen om sporten. Marjan: “Het is gezellig. Echt bonding time. De vrouwen streven allemaal naar hetzelfde. Ze doen het dus mét en vóór elkaar.” Zelf ziet ze dat vrouwen echt een band opbouwen. “Eigenlijk leeft iedereen met elkaar mee, maar sommigen gaan buiten het sporten ook met elkaar om. Ze doen het echt samen.” Toch is het verre van een theekransje. De vrouwen werken zich letterlijk en figuurlijk in het zweet. Marjan eist namelijk volledige inzet: “We willen natuurlijk wel resultaten behalen.”

Perfect in shape
Redactie indebuurt

Begrip in Doetinchem

Het is nu 7 jaar geleden dat Marjan zich vestigde in Doetinchem. Ze was toen de eerste ondernemer in het pand. Sindsdien helpt zij vrouwen bij het behalen van hun doelen. De onderneemster is super trots op hetgeen ze heeft bereikt. “Volgens al mijn dames ben ik de reden achter het succes. Ik stel hen op hun gemak. Dat we in 7 jaar zo zijn gegroeid had ik nooit durven dromen.” Perfect in Shape begon met twee Vacusteps en beschikt inmiddels over een derde exemplaar, infrarood cabine, zonnebank en een sportzaal met apparaten. “Niet gek toch?” De sportzaal is één van de nieuwste aanwinsten van Marjan. Vrouwen kunnen hier op verschillende apparaten aan de slag met hun lichaam: “Het is net een sportschool, maar veel kleinschaliger.”

Marjan’s voedingstips

Toch draait het bij Marjan niet alleen om sporten. “Voeding is uitermate belangrijk bij het proces.” Volgens de onderneemster zijn het vaak de kleine dingen die het doen. “Halveer je dagelijkse hoeveelheid koolhydraten en maak keuzes. Neem niet én taart én fastfood op een avond, maar blijf je ‘geluksmomentjes’ houden. Je mag best eens dat stukje chocolade of dat wijntje. Anders houd je het nooit vol.” Bij Perfect in Shape draait hem om het aanpassen van je voedingspatroon. Dit zonder poedertjes en shakes.

perfecte-in-shape-doetinchem-afvallen-6
Redactie indebuurt

Women only

Wil je als man iets doen aan je ontstane rondingen, dan ben je bij Marjan aan verkeerde adres. “Voor mannen is er geen plaats bij Perfect in Shape”, zegt Marjan. Voor haar telt namelijk dat vrouwen zich op hun gemak moeten voelen. Iets wat in haar ogen minder werkt als er ook mannen aanwezig zijn. Wél is er plek voor kinderen. Marjan vermaakt hen terwijl de moeders tot het gaatje gaan. Samen met hen werkt Marjan dan ook naar hartenlust aan het motto: ga voor dat randje minder en zorg dat je weer in je favoriete broek past!

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Bekijk de mogelijkheden op de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Perfect in Shape. Meer over Perfect in Shape ontdekken?

Perfect in Shape coaches

Louise de Colignystraat 11, Doetinchem

Bekijk meer:coaches

adv.