Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo geniet jij optimaal van de muziek op de Zwarte Cross

Aangeboden door Comfoor 3 juli 2019

Ga jij tijdens de Zwarte Cross ook høken op Annie uut de bochte en los op de set van Charley Lownoise en Mental Theo? Dikke kans dat je daarna nog lang, of zelfs voor altijd, een piep hoort in je oren. Gevaarlijk en totaal onnodig. Comfoor komt met dé simpele oplossing.

Misschien een gekke vraag, maar draag jij wel oordoppen naar muziekevenementen? Nee? Dan is de kans groot dat je onherstelbare schade aan je oren oploopt. Het Doetinchemse Comfoor B.V. heeft echter een simpele en doeltreffende oplossing. Schaf een paar Pluggerz oordoppen aan! Kleine moeite, groot plezier.

Perfecte kwaliteit

Denk je nu aan oordoppen van schuim en wax in je oren? Mooi niet dus! De Pluggerz Earplugs Music zijn speciale oordoppen met filter voor evenementen met muziek. Ze beschermen je gehoor, terwijl de helderheid en de kwaliteit van de muziek goed blijft. Bijkomend voordeel: je kunt nog met je vrienden/vriendinnen praten. Ideaal voor een dagje op de Zwarte Cross of andere muziekevenementen. Pluggerz  biedt drie soorten oordoppen, dus voor ieder wat wils.

Voor de beginners

Ben jij een groentje in de festivalwereld? Dan is de Pluggerz Earplugs Music Uni-Fit zeer geschikt voor jou. Deze doppen zijn simpel in te brengen en hebben een filter dat de decibellen reduceert. Door het speciale filter klinkt de muziek veel helderder dan met schuimdoppen in. Ideaal als je op een muziekevenement staat. Bijkomend feitje. Deze bad boys zijn tijdens de Zwarte Cross helemaal zwart. Scoor deze limited edition dus snel!

 

 

 

Pluggerz Music UF 1-Square
Foto: Comfoor B.V.

 

Optimaal genieten van muziek

Wil je optimaal van je muziek kunnen genieten tijdens de Zwarte Cross, overweeg dan de Pluggerz Uni-Fit Premium. Vergelijkbaar met zijn simpelere versie, maar een speciaal vlak filter zorgt dat je met deze doppen nog steeds het mooiste geluid hebt. Bezoek je vaker muziekevenementen of kom je voor een speciale act naar een festival? Dan is de premium versie een must have.

Pluggerz Music Uni-Fit Premium
Foto: Comfoor B.V.

De ultieme ervaring

Ben je frequent te vinden op festivals, concerten en/of dansfeesten? Wees dan verstandig en investeer in je gehoor. De speciaal op maat gemaakte Pluggerz Custom-Fit zijn ideaal voor de ultieme muziekbeleving. Het is een investering, maar ze sluiten gegarandeerd aan op je oor. Bij Comfoor B.V. zit een heel team dat je oordoppen tot op het kleinste detail bijschaaft.

Pluggerz Custom Fit Music
Bron: Comfoor B.V.

 

 

Doe jij het veilig?

Oordoppen zijn dus enorm sexy als je gehoor je heilig is. Het aantal decibel op muziekevenementen is hoog en je oren kunnen hier maar korte tijd tegen. Niet chill als je het hele weekend op de Zwarte Cross bent. Volgens Comfoor moet je de oordoppen vooral zien als veilig naar een festival gaan. Doe jij het veilig? Zo niet, helemaal op eigen risico. De kans op gehoorschade is groot en dat wil natuurlijk niemand.


Meer over Comfoor ontdekken?

Comfoor zorg

Vlijtstraat 60-01, Doetinchem

Bekijk meer:zorg

adv.