Zien: dit is dé badkamertrend van dit moment

Aangeboden door Sanidrome Helmink 23 januari 2019

Een bubbelbad, stortdouche of een exemplaar met kleurrijke tegels: badkamers zijn er in alle soorten en maten. Alleen wat is nou dé trend van dit moment? Wij gingen langs bij Sanidrome Helmink om de nieuwste badkamertrend te spotten.

Een badkamer is anno 2019 veel meer dan alleen een plek waar je tanden poetst en een verfrissende douche neemt. Het is dé plek waar we tot rust komen en even helemaal ontspannen. “Je ziet steeds meer dat mensen de badkamer beschouwen als een verlengstuk van de woon- en slaapkamer”, vertelt Willem Bogaard van Sanidrome Helmink in Doetinchem.

Industriële look

Het is dan ook niet zo gek dat in deze ruimte ook steeds meer wordt ingespeeld op de nieuwste trends. “De woonbladen staan al een tijd vol met de industriële look, maar ook in de badkamer zie je deze trend steeds vaker terugkomen. Denk hierbij aan zwarte, stalen douchewanden, zwarte kranen en baden met zwarte details.”

“Dat is nu echt dé hype”, vervolgt Willem terwijl hij ons een rondleiding geeft door de showroom. “Voorheen gingen mensen bijvoorbeeld vaak voor een chromen kraan, maar tegenwoordig wordt mat-zwart veruit het meest verkocht. Het wordt vaak gecombineerd met beton zodat je echt die stoere, industriële look krijgt.”

zwarte kranen - doetinchem

Luxe uitstraling

Wat we verder nog zien terugkomen in badkamerland? “Je moet er de ruimte voor hebben, maar het vrijstaande bad is ook weer terug van weggeweest. Net als de inloopdouche en inbouwkranen. Die zorgen niet alleen voor een heel ruimtelijk effect, maar geeft mensen tevens een gevoel van luxe.”

“Dat is echt iets van de laatste jaren. Mensen maken echt iets van een badkamer en zijn – in tegenstelling tot een aantal jaren geleden – ook bereid om te betalen voor die luxe uitstraling”, aldus Willem. Ben je benieuwd of Sanidrome Helmink ook iets voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor jouw ultieme droombadkamer!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sanidrome Helmink. Meer over Sanidrome Helmink ontdekken?

Sanidrome Helmink winkelen

Nu open08:30 - 17:30

Fabriekstraat 30, Doetinchem

Bekijk meer:winkelen

adv.