Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! De kleding van Studio Anneloes koop je gewoon in Doetinchem

Aangeboden door De Dames van 0314 5 oktober 2019

Woehoe! Wij weten natuurlijk al veel langer dat Doetinchem veel bijzondere winkels, ondernemers en merken herbergt. Maar weten jullie dat je bij Mission het kledingmerk Studio Anneloes kunt scoren? Vet eh! Anne-wie? Wij geven je graag de in’s en out’s van dit merk, maar pas op! Straks wil je nooit meer anders. 

De modieuze kledingstukken van Studio Anneloes zijn speciaal ontworpen voor zelfbewuste, energieke vrouwen die ongeacht hun maat iedere dag willen stralen. Volgens Anneloes van der Heijden, de oprichtster van Studio Anneloes, zijn er maar weinig Nederlandse vrouwen met de modelmaten 36/38. Volgens haar willen moderne vrouwen ’s ochtends iets aantrekken waarbij ze zeker zijn dat het er goed uitziet.

Zelfvertrouwen versterken, niet hinderen

Zelfverzekerd en daadkrachtig iets uit de kast pakken. Dat vraagt volgens Anneloes om een goede pasvorm: “Je moet je fijn voelen in een blouse, broek, combinatie of jurk. Mode moet je zelfvertrouwen versterken en je niet hinderen in je
dagelijkse doen en laten.”  De ontwerpster keek vaak om zich heen en dacht: “dat kan anders, mooier vooral en beter. Sneller ook, met kleinere collecties die passen bij de wisselende tijdsgeest.”

Studio Anneloes
Bron: eigen foto

Wisselende collectie

Inmiddels is de collectie van Studio Anneloes ook vaste prik in de Doetinchemse winkel Mission. Studio Anneloes heeft meer dan 20 collecties per jaar. Wow? Zoveel? Ieder twee weken wordt een nieuwe collectie geleverd. Deze sluit aan op de vorige leveringen.Daarmee wil het merk inspelen op de constante verandering van de wereld en de seizoenen. Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat het je iets koopt wel snel uit de mode is. Het merk heeft een aantal basics, waardoor je naar hartenlust kunt combineren.

Studio Anneloes
Bron: eigen foto

Duurzaamheidsfilosofie

Mission staat in Doetinchem en omstreken bekend om haar duurzaamheid. De filialen zijn gebouwd vanuit deze ‘duurzaamheidsfilosofie’ en natuurlijk is ook de kleding duurzaam. Vandaar dat ook Studio Anneloes bij hen te koop is. Het merk streeft namelijk naar duurzaamheid. Door te investeren in kwaliteit, gaat de kleding langer mee dan andere merken. De slogan is dan ook: Buy less- choose well- make it last.

Kan jouw kledingkast ook een nieuwe wind gebruiken? Haast je naar Mission en sla je slag!


Meer over De Dames van 0314 ontdekken?

De Dames van 0314 winkelen

Gesloten10:00 - 17:00

Hamburgerstraat 61, Doetinchem

Bekijk meer:winkelen

adv.