Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woehoe! Dit is een nuttige besteding van de zaterdag

Aangeboden door Miranda Shape & Weight Doetinchem 18 september 2019

Wat was hij lekker hè, die zomer! Heerlijk op vakantie, lekker barbecueën en tot in de late uurtjes genieten op de Doetinchemse terrassen. Super, maar niet altijd goed voor de lijn. Miranda Shape & Weight biedt hulp! Zaterdag 21 september heeft zij tussen 11.00 en 17.00 uur namelijk een open dag vol gratis behandelingen. 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ontspannen tijdens infraroodtherapie

AMI-SLIM
Bron: eigen foto

Heerlijk ontspannen liggen en ondertussen 800 calorieën verbranden, wie wil dat nou niet? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar niet bij Miranda Shape & Weight. Probeer tijdens de open dag gratis de AVI-SLIM Infraroodtherapie. Indebuurt testte hem al uit en dit is wat er gebeurde.

Interesse? Maak telefonisch een afspraak voor de AVI-SLIM Infraroodtherapie, via 0314 – 665161.

Probeer de Bodysculptor

bodysculptor-michaela-doetinchem-shape-en-weight
Bron: Eigen beeld

Misschien herken je het wel: je sport en dieet al tijden, maar tóch blijven die laatste kilo’s aan je lijf plakken. Daarvoor hebben Miranda en Maaike van Miranda Shape & Weight de oplossing, namelijk de Bodysculptor. Met dit handige apparaat verbrand je in een half uur zo’n 650 calorieën. Even voor je beeldvorming, met een fanatieke fitnesssessie verbrand je er zo’n drie- tot vierhonderd. Wow!

Je kunt de Bodysculptor geheel gratis en vrijblijvend uitproberen tijdens de open dag. Maak wel eerst telefonisch (0314 – 665161) een afspraak. Wees er snel bij, want vol=vol.

Diverse afslankmogelijkheden in de aanbiedingen

LPG Miranda Shape and Weight
LPG behandeling. Bron: Redactie indebuurt Doetinchem

Wauw! Tijdens de open dag bij Miranda Shape & Weight profiteer van je hele scherpe aanbiedingen op diverse afslankmogelijkheden. Begin je afvalproces met een goedkoop steuntje in de rug. Deze afslankmogelijkheden zijn tijdens de open dag in de aanbieding:

  • Powerslim hoogwaardig proteînedieet, Slinc. afslank supplementen, Avi-Slank eiwitshakes
  • ThermoCryolipide. Definitief verwijderen van lokale vetophopingen met temperatuur(wisselingen
  • Laserlipolyse. Extra lokale vetverbranding op gewenste plaatsen tijdens dieet.
  • LPG Endermologiebehandelingen, huidversteviging voor lichaam en gezicht en cellulite-vermindering.

Hoe blijven BN-ers zo in shape?

Afvalproces
Bron: Unsplash

Zet de televisie aan of scroll door je social media en je ziet het ene strakke lichaam na de ander. Om jaloers van te worden, maar hoe doen zij dat toch? Miranda en Maaike nemen je mee in het afslankproces en verklappen het geheim achter de afslankresultaten van diverse BN-ers?

Een begrip in Doetinchem

shape-weight-doetinchem-afvallen-afslanken-7
Redactie indebuurt

Miranda Shape & Weight is een begrip in Doetinchem en omstreken. Al ruim negen jaar tijd begeleiden Miranda en Maaike mensen succesvol bij het afslanken en de strijd tegen huidverslapping. Dit doen zij vol enthousiasme met dieetproducten en gerichte lichaams- en gezichtsbehandelingen. Daarnaast kun je bij Miranda Shape & Weight terecht voor de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van afslankbehandelingen gericht op omvangreductie, huidversteviging en anti-cellulite. Zelf ervaren? Aarzel dan niet en haast je naar de open dag. 


Meer over Miranda Shape & Weight Doetinchem ontdekken?

Miranda Shape & Weight Doetinchem sport en bewegen

GeopendHele dag

Keppelseweg 19, Doetinchem

Bekijk meer:sport en bewegen
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.