Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wisten jullie dat je bij Landal Stroombroek ook geniet van streekgerechten?

Aangeboden door Landal Stroombroek 19 november 2019

Heerlijke ribroast van Dykhoeve in Herwen en een dessert gemaakt van het ijs van de Hummelse ijsboerderij De Steenoven. Bij Landal Stroombroek geniet je het hele jaar door van een afwisselende kaart met streekproducten.

“Mensen denken dat je alleen bij ons kunt eten als je een huisje huurt bij Landal. Dat beeld klopt niet”, steekt chef-kok Aron Zweers van wal. Sinds een jaar zwaait hij de scepter in de keuken van Landal Stroombroek én wil zijn gasten verwennen met wisselende kaarten, waaronder een streekmenu vol producten uit de regio.

‘Moet achter het product staan’

De 33-jarige kok gaat zelf langs de leveranciers om te kijken welk vlees hij in de kuip heeft. “Op onze kaart komen alleen producten waar ik zelf achter sta. Heb ik mijn bedenkingen bij bedrijven, dan gaan wij niet met hen in zee”, zegt Aron. Zijn passie voor eten moet zichtbaar zijn op het bord. “We willen onze gasten verwennen, met mooie producten.”

Landal Restaurant
Chef-kok Aron. Eigen foto

‘Geen groenteburger’

In het restaurant van Landal Stroombroek proberen ze een breed publiek te bereiken. “Gasten met specifieke vragen of wensen proberen wij zo goed mogelijk te bedienen. Heb je bepaalde voedsel allergieën? Onze koks komen bij je aan tafel vragen wat er wél mogelijk is. Ook vegetariërs worden bij ons niet afgescheept met een groenteburger. We passen ons menu aan en verrassen ook deze gasten graag.”

Alles zelfgemaakt

Met deze ingezette koers wil Landal Stroombroek zich onderscheiden in Doetinchem. Aron: “Persoonlijk vind ik ons vooruitstrevend, omdat we echt alles zelf maken. We trekken zelf onze bouillon en ook de tomatensoep komt hier niet uit een pakje.” De culinaire veelzijdigheid zorgt ook dat vakantiegangers niet vijf keer hetzelfde moeten eten. “We proberen ons menu telkens aan te passen. We gaan ook graag met gasten in gesprek, zodat we weten wat ze willen”, zegt de kok.

Landal restaurant
Kinderbuffet bij Landal. Eigen foto

Kindvriendelijk

Ook kinderen komen niets tekort in het restaurant op het vakantiepark. Aron: “Natuurlijk kunnen ze genieten van het kinderbuffet, maar er zijn ook speelruimtes, bowlingbanen en in het weekend wordt ook de animatie verzorgd. Leuk voor de kinderen, maar ook de ouders kunnen onbezorgd genieten van elkaar en het eten.”

Jubileum diner winnen

Hebben jullie ook zo’n trek gekregen? Dat komt dan goed uit. Landal Stroombroek viert zijn 25-jarige jubileum. Iedere vijfentwintigste van de maand is het feest op het vakantiepark. In de maand november organiseren zij een jubileumdiner en jullie kunnen erbij zijn. Indebuurt Doetinchem mag namelijk twee keer een diner voor twee weggeven. Hoe vet!

Wil jij op maandag 25 november genieten in het restaurant van Landal Stroombroek? Stuur dan een mail naar [email protected]  onder de noemer van winactie jubileumdiner Landal. Op vrijdag 22 november maken wij de winnaars bekend!

Ben je niet de gelukkige winnaar, maar wél benieuwd naar het eten bij Landal Stroombroek? Bekijk hier dan snel de mogelijkheden en reserveer een tafel.


Meer over Landal Stroombroek ontdekken?

Landal Stroombroek vakantieparken

GeopendHele dag

Landweerswal 2, Braamt

Bekijk meer:vakantieparken

adv.