Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wake-upcall! Gun je lichaam een goed begin van 2020

Aangeboden door Miranda Shape & Weight Doetinchem 2 januari 2020

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig nieuw jaar! Het is 2020! De feestdagen zijn achter de rug en juist nu kunnen de goede voornemens in daden worden omgezet! Wil jij af van de overtollige kilo’s uit 2019? Neem dan contact op met Miranda Shape & Weight en informeer naar de mogelijkheden die jou echt zullen helpen.

Begin 2020 goed met de voor Nederland allernieuwste en unieke combinatie-behandeling Ultra Body Shape Therapie bij Miranda Shape & Weight. “Deze combinatie-behandeling is ideaal voor de aanpak van cellulitis, overtollige kilo’s en een verslapte huid”, weten Maaike en Miranda Kersten, eigenaressen van de Doetinchemse afslankstudio.

Win de strijd tegen de kilo’s

Het is januari, dus hebben veel mensen goede voornemens. Miranda en Maaike helpen je graag op weg: “Met Ultra Body Shape Therapie stimuleer je jouw lichaam. Je krijgt net die extra boost om de strijd tegen de kilo’s te winnen.” Je kunt met de Ultra Body Shape Therapie behandelingen 6 tot 8 kilo kwijtraken in de eerste maand. “Dat is ruim één kledingmaat in omvang!”

Hoe werkt het?

Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt een individueel behandelplan opgesteld om jouw doelen te verwezenlijken. “Je moet uitgaan van minimaal acht behandelingen, dus dat is vier weken lang twee keer per week. De duur van de behandelingen hangt echter af van: de actuele BMI-waarde, de levensstijl, de mate van cellulitis en/of de stevigheid van de huid”, legt Miranda uit.

Lees verder onder de foto:

Ultra Body Shape
Bron: eigen foto

Tijdens Ultra Body Shape Therapie worden er bodywraps aangebracht op je ‘probleemzones’. Deze bodywraps zorgen voor een intensieve aanpak van je problemen. Over de wraps worden acht ULTRA pads geplaatst. De combinatie van ultrasone geluidsgolven, laser en electrostimulatie stimuleren de lokale vetverbranding. De behandeling is toepasbaar op alle lichaamsdelen waar vet en vocht zich ophopen (uitgezonderd borsten).

Het maximale resultaat

Na de behandeling volgt een aanvullende infrarood-warmte of compressietherapie behandeling. Dit zorgt voor extra vetverbranding, verbeterde bloedcirculatie en stimulatie van de lymfestroom. Miranda en Maaike: “De nabehandeling is gebaseerd op het behalen van het maximale persoonlijke resultaat.”

Kan jouw lichaam wel een wake-up-call gebruiken en wil je van jouw goede voornemens een succes maken? Probeer de voor Nederland unieke Ultra Body Shape Therapie van Miranda Shape & Weight en begin 2020 knallend.


Meer over Miranda Shape & Weight Doetinchem ontdekken?

Miranda Shape & Weight Doetinchem sport en bewegen

GeopendHele dag

Keppelseweg 19, Doetinchem

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.