Waarom Regina helemaal op haar plek zit bij HappyNurse

Aangeboden door HappyNurse Doetinchem 7 maart 2019

Regina Burgmeijer (34) kwam een kleine twee jaar geleden per toeval in aanraking met HappyNurse. Inmiddels is ze niet meer weg te slaan bij het Doetinchemse uitzendbureau. “Ik heb mijn plek daar helemaal gevonden.”

“HappyNurse kwam voor mij precies op het juiste moment”, vertelt Regina terwijl ze een slok neemt van haar kruidenthee. “Ik werk al járen in de thuiszorg, maar door de toenemende drukte had ik steeds minder tijd voor mijn patiënten. Dat voelde voor mij niet goed. Bovendien werd ik zoveel ingepland dat de balans tussen werk en privé zoek raakte.”

Haar sollicitatie bij HappyNurse blijkt een schot in de roos. “Ik kan hier zelf mijn tijd indelen, ben de weekenden thuis en kan de vakanties doorbrengen met mijn kinderen. En misschien nog wel het belangrijkste: ik hoef niet aanwezig te zijn bij vergaderingen en meetings, maar mag mij weer bezighouden met patiënten. Dat is zo fijn, want dát is waarom ik het vak gekozen heb.”

Uitdaging

Dat je bij HappyNurse de mogelijkheid krijgt om op verschillende plekken te werken, ziet Regina als een groot pluspunt. “Je kunt aan de slag in de ouderzorg, gehandicaptenzorg, maar ook in de psychiatrie. Je ziet hierdoor veel verschillende afdelingen, maar hebt ook iedere keer contact met andere collega’s en patiënten. Hierdoor blijft het afwisselend en uitdagend.”

En mocht die uitdaging er niet meer zijn, dan zijn er bij HappyNurse ook mogelijkheden om je te laten opleiden. “Er is een HappyCampus waar je als werknemer verschillende trainingen en opleidingen kunt volgen. Dat past helemaal bij de filosofie van HappyNurse. Ze vinden het heel belangrijk dat je gelukkig bent in je werk. Dat is ook waarom ik daar hélemaal op mijn plek zit.”

HappyNurse

Of het werk ook nadelen heeft? Daar moet Regina hard over nadenken. “Echt een nadeel zou ik het niet willen noemen, maar omdat je op zoveel verschillende plekken werkt, begeleid je patiënten niet meer van het begin tot het eind. Dat vind ik wel eens jammer, maar tegelijkertijd weegt dat niet op tegen alle voordelen die het werk en de vrijheid met zich meebrengt.”

Haar baan bij HappyNurse heeft Regina vooral veel rust gegeven. “Het werken in de zorg is best pittig, maar doordat ik nu zelf zorg voor een goede balans tussen werk en privé, kan ik het allemaal veel beter aan. Ik ben ervan overtuigd dat als je goed voor jezelf zorgt en gelukkig bent, je ook veel beter voor anderen kunt zorgen”, aldus een stralende Regina.

Wil je meer weten over HappyNurse of direct solliciteren? Bekijk dan hier alle informatie!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HappyNurse Doetinchem. Meer over HappyNurse Doetinchem ontdekken?

HappyNurse Doetinchem zorg

IJsselkade 22A , Doetinchem

Bekijk meer:zorg

adv.