Waarom je tijdens het kerstshoppen echt een bezoekje moet brengen aan het Lederwarenhuis

Aangeboden door Het Lederwarenhuis 16 december 2018

Vind je het ook altijd zo’n opgave om leuke kerstcadeau’s te vinden? En wil je dit jaar eens iets anders dan een geurtje of een paar sokken? Maak dan eens een rondje door Het Lederwarenhuis. Jos heeft een schat aan toffe kerstcadeaus!

Je kunt je moeder – net als alle voorgaande jaren – verrassen met haar favoriete eau de cologne, maar je kunt haar ook een mooie leren tas cadeau doen. “We hebben ze in alle soorten en maten. Van een kleine variant voor een avondje uit tot een grote tas voor dagelijks gebruik”, vertelt Jos.

Heb je nog een tiener zus of dochter? Dan is de tas van Guess volgens Jos een absolute aanrader. “Guess is heel populair onder jonge meiden. Je hebt ze in de standaard zwarte modellen, maar ook in vrolijke hippe kleuren. Extra leuk: je krijgt nu 20 procent korting op deze tassen.” Ka-ching!

Redactie indebuurt
Redactie indebuurt

Klein presentje

Zoek je nog een klein presentje voor onder de boom? Dan is een portemonnee wellicht een origineel idee. Ga voor een stoere, groene variant óf een mooi congnackleurig model. “Ze zijn leuk om te geven en ook niet al te duur. Wij verkopen ze al vanaf €15,-.”

Speciaal voor alle Doetinchemmers heeft Jos ook nog een briljante tip. “De secrid. Deze handige pasjeshouder is compact, voorkomt dat pasjes breken en maakt skimmen vrijwel onmogelijk. Op dit moment zelfs hét best verkochte product!”

Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt

Op reis

Gaat je dochter binnenkort backpacken of reist je geliefde met zijn vrienden af naar de sneeuw? Heb je dan weleens aan een mooie reistas gedacht? Praktisch én origineel. “Op de tassen van Kipling krijg je nu speciaal voor de feestdagen 40 procent korting en op die van Eastpak 30 procent.”

Uiteraard is dit maar een kleine greep uit het assortiment, dus mocht je nóg meer toffe kerstcadeaus willen spotten, maak dan een rondje door de winkel. De medewerkers helpen je graag bij het vinden van hét perfecte cadeau.

Het Lederwarenhuis speciaalzaken

Nu gesloten09:30 - 17:30

Heezenstraat 6, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.