Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Black Friday tot oudjaarsdag: Rob Janssen geniet van de feestmaand

Aangeboden door Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië 29 november 2019

De feestmaand staat bij Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië bol met verschillende leuke acties en gezellige tijden. Voor de Doetinchemse ondernemer Rob Janssen is het hard werken, maar vooral genieten. Rob: “We beginnen met onze acties op Black Friday en eindigen de maand met de traditionele oudejaarsloten.”

Volgens Rob wordt Black Friday steeds herkenbaarder in Doetinchem: “Een goede actie, zeker zo vlak voor de feestdagen.” Voor de ondernemer betekent het ook de start van een ‘decembermarathon’. De aankomende tijd is Venetië namelijk 42 dagen achtereenvolgens geopend. “Het is flink aanpoten, maar hier leef je als ondernemer voor. Sowieso is dit één van de leukste periodes van het jaar.”

De echte kerstsfeer

Na Black Friday richt de ondernemer zich op de kerst. “Bij Kerstmis hoort een bepaald gevoel. Veel mensen doen hun stinkende best om dit gevoel thuis te creëren. Zelf krijg ik het echte kerstgevoel in onze winkel. Naast de kerstboom en sfeervolle verlichting komt dit vooral door het goede humeur van onze klanten. Het is in deze periode gewoon gezellig in onze winkel”, vertelt Rob met een glimlach.

Lees verder onder de foto: 

venetië-doetinchem
Voorbeeld van kerstpakket. Foto: Redactie indebuurt Doetinchem.

‘Zo gek als je zelf wil’

In de winkel kunnen klanten niet alleen koffie en thee kopen tijdens de feestdagen. Rob en zijn vrouw helpen klanten graag met het samenstellen van leuke kerstpakketten. “Verwacht hier geen grote aantallen. Hier gaat het om persoonlijke pakketten vól met producten die de klant lekker vindt.” Klanten kunnen het zo gek maken als ze zelf willen, legt de ondernemer uit. Op basis van voorgaande jaren verwacht Rob dat theepotten ook dit jaar in menig kerstpakket te vinden zijn.

Hét verkooppunt voor oudejaarsloten

De dagen na Kerstmis staan bij Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië in het teken van de oudejaarsloten. “Dit wordt het vierde jaar dat wij de loten verkopen. We namen de verkoop over van onze De Roos Lederwaren, maar de oude eigenaresse helpt ons nog steeds mee”, zegt Rob. De ondernemer dacht er in het begin aan om klanten nummertjes te laten trekken. “Dat was wellicht iets te voorbarig. Toch is het niet eens zo’n gek idee, want het geeft mensen wel de mogelijkheid om rond te kijken zonder hun plek in de wachtrij te verliezen.”

Lees verder onder de foto: 

koffiebranderij-venetie-doetinchem
Redactie indebuurt

Unieke ondernemers

Zelf vindt Rob het vooral leuk om de oudejaarsloten te verkopen: “Er hangt een leuke sfeer in de winkel, omdat mensen tóch hopen dat ze een groot geldbedrag winnen. Tijdens deze week maak je vaak een praatje met mensen en met sommigen schep je echt een band.” In de dagen na Kerstmis is het druk bij Venetië, maar Rob en zijn vrouw helpen iedereen met evenveel liefde en geduld. Volgens één van de aanwezige leveranciers maakt dit persoonlijke contact en de gedrevenheid van de ondernemers Venetië juist uniek. “Rob en zijn vrouw zijn echte ondernemers. Ze werken hard en hebben hart voor de zaak. Dat zie je niet veel meer”, zegt de leverancier stellig.

Wil jij tijdens de decembermaand genieten van heerlijke kop koffie of thee? Bekijk de website of haast je naar Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië. Ook voor leuke cadeaus staat de deur van de winkel altijd open.


Meer over Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië ontdekken?

Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië speciaalzaken

Gesloten09:30 - 17:30

Heezenstraat 39, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.