Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Buitenkansje: een cadeau met pit, heerlijke aroma’s en een spannende touch

Aangeboden door Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië 17 juni 2020

Vaders (en moeders) opgelet! Komt het stoeien met (dubbelgeslagen) koffiefilters en scheppen van koffie tijdens deze thuiswerkperiode je helemaal de neus uit? Dan heeft Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië dé ideale vaderdagoplossing: een koffiezetapparaat van JURA.

Dit apparaat is precies wat je als hardwerkende ouder nodig hebt! Met één druk op de knop tovert deze koffieautomaat de lekkerste koffie, cappuccino of espresso voor je tevoorschijn. Welkom in de koffiehemel! “We werken allemaal meer thuis in deze tijd, dus drinken ook meer koffie dan anders. Dan verdien je het om de beste koffie te drinken. En eerlijk is eerlijk, die komt uit een JURA machine”, vertelt eigenaar Rob enthousiast terwijl de heerlijke geur van versgemalen koffiebonen onze neusgaten binnendringt.

De nummer 1

Met behulp van het eenvoudige bedieningspaneel kun je tientallen warme en koude koffievariaties uitproberen, variërend van koffie verkeerd, ristretto tot een espresso. Het is volgens de eigenaar van Koffiebranderij Venetië dan ook heel logisch dat JURA in meer dan 40 landen de nummer één is op het gebied van koffie.

Lees verder onder de foto: 

Een JURA uit en ENA-serie. Foto: Koffiebranderij en Theepakkerij Venetië

Met dit vaderdagcadeau bij Venetië zit je dus sowieso goed: “De D4 werd wederom hoog beoordeeld door de Consumentenbond. Wil je thuis niet zo’n grote machine? Dan is de ENA-serie ideaal. Een perfecte en complete machine, waarmee je geniet van heerlijke cappuccino’s.

Verse bonen

In de koffiemachines van JURA gaan – uiteraard – verse bonen. Ook die koop je bij Venetië. Koffiespecialist Rob vertelt: “De koffie is door onszelf samengesteld en gebrand. Wij branden wekelijks de beste en uitsluitend 100% Arabica bonen in onze eigen branderij. Verser bestaat gewoon niet.”

Tot €250,- cadeau

Wil jij jouw vader nou echt eens in de watten leggen tijdens Vaderdag? Aarzel niet langer en ga voor een koffiemachine van JURA. Twijfel je over de meest geschikte machine voor jouw lieve vader? Laat je tussen 19 en 28 juni bij Koffiebranderij en Theepakkerij Venetië vrijblijvend informeren. Op zaterdag 20 juni is er een vrouwelijke expert aanwezig die je op haar gemak alles tot in de puntjes uitlegt.

Liever een privé moment om een JURA uit te zoeken? Dat is bij Venetië ook geen probleem. Leuke bijkomstigheid: Bij aankoop van een JURA machine in deze actieperiode ontvang je – afhankelijk van het type machine – tot €250,- aan accessoires en koffie cadeau.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië. Meer over Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië ontdekken?

Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië speciaalzaken

Gesloten09:30 - 21:00

Heezenstraat 39, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.