Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slijterij ’t Pleintje: persoonlijk advies voor een passende wijn of bijzonder aperitief

Aangeboden door Mitra Slijterij ’t Pleintje 13 december 2019

Genieten van een bijzonder speciaalbier of een wijntje dat je eten naar een andere dimensie tilt. Tim Lamers, eigenaar van Mitra Slijterij ’t Pleintje, geeft advies op maat en weet iedere klant te bekoren.

Geeft het kerstdiner jou ook kopzorgen? Weet je niet welke drank je moet serveren? Stap eens binnen bij Slijterij ’t Pleintje en kijk je ogen uit. Met 500 soorten bier, 300 whiskey’s en stellingen vol met lekkere wijnen en likeuren is er keus genoeg. Zeker met de feestdagen kun je de show stelen met de juiste drankkeuze.

Slijterij 't Pleintje
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Welke smaken combineer je?

“Een wijntje kopen kan iedereen, maar past dit ook bij je kerstdiner?”, vraagt Tim zich hardop af. Het team van Slijterij ’t Pleintje krijgt vaak de vraag welke wijn er bijvoorbeeld bij biefstuk past. Tim: “Begrijpelijk, maar wat doe je bij de biefstuk, welke kruiden gebruik je en hoe bak je deze. Bij alle smaken past in principe een andere wijn, dus het is lastig om één wijn te noemen die bij je héle hoofdgerecht past.”

Persoonlijke touch

Tijdens de kerstperiode is het aanpoten bij Slijterij ’t Pleintje. Klanten druppelen binnen en worden hartelijk welkom geheten door Tim. Met een grote glimlach helpt hij hen op weg. “De sfeer in de winkel is in deze periode fantastisch. Klanten maken onderling een praatje, terwijl wij hun cadeau’s inpakken. Het is de persoonlijke touch die het doet”, zegt Tim.

Slijterij 't Pleintje
Tim Lamers. Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Mitra Slijterij ’t Pleintje onderscheidt zich volgens Tim door de extra aandacht die zij in de klanten steken. “Geef je een cadeau tijdens de feestdagen? Wij besteden graag wat extra aandacht aan het inpakken. Dan doen we overigens ook de rest van het jaar”, zegt Tim lachend. Volgens de ondernemer is het in deze periode vooral geniet met elkaar. “Een gevoel van plezier.”

Thuiskomen

Tim geniet sowieso met volle teugen in de slijterij: “Een paar jaar geleden nam ik de zaak over toen de eigenaar met pensioen ging. Dat was een beetje last minute, waardoor niet iedereen weet dat we gewóón open zijn.” Voor de ondernemer voelde het als thuiskomen. “Ik ben een Achterhoeker en heb hier jaren rondgelopen op school en in het uitgaansleven. Het is en blijft genieten in Doetinchem.”

Zoek jij nog een alcoholische versnapering om je kerstdiner of jaarwisseling gedenkwaardig te maken? Bekijk het aanbod van Slijterij ’t Pleintje óf ga langs in de winkel.


Meer over Mitra Slijterij ’t Pleintje ontdekken?

Mitra Slijterij ’t Pleintje slijterijen

Gesloten09:00 - 18:00

Nieuwstad 19, Doetinchem

Bekijk meer:slijterijen

adv.