Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd voor een feestje: Dit beauty instituut zit één jaar aan de Keppelseweg!

Aangeboden door Be-Smooth 30 oktober 2019

Het voelt als de dag van gisteren dat Be-Smooth verhuisde naar hun nieuwe pand aan de Keppelseweg. Het beauty instituut is alweer bijna acht jaar een begrip in Doetinchem en omstreken. Dat viert eigenaresse Kelly Elfring met haar team van specialisten op zondag 3 november van 13.00 tot 16.00 uur met een grote open dag. Dat wil je niet missen!

Het beauty instituut gaat knallen tijdens de open dag. Ze hebben in de aanloop een super mooie winactie gelanceerd. Op de open dag worden gratis behandelingen definitief ontharen weggegeven. Daarnaast maak je kans op een gratis huidscan met de nieuwste huidanalyse apparatuur én kortingen van 20% op alle overige behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan de permanente make-up. Het voltallige team van specialisten is aanwezig tijdens de open dag van Be-Smooth. Zij beantwoorden met alle liefde al jullie vragen en geven uitleg over de behandelingen.

‘ Absolute aanrader’

Dat Be-Smooth geweldig is, weten Doetinchemmers natuurlijk al! Van ruim duizend cliënten hebben ze de toestemming om de beoordeling over het beauty instituut online te publiceren. Zowel mannen als vrouwen zijn lyrisch over het bedrijf. Be-Smooth deelt dit graag met jullie! “Zoals altijd super vriendelijk ontvangen en wederom een perfecte behandeling gekregen.”, zegt Remy over de behandeling. Ook Manon is tevreden over Be-Smooth: “Professioneel, vakkundig en uiterst vriendelijk! Ik ben super goed ontvangen en behandeld. Absolute aanrader voor iedereen die zichzelf goed wilt verzorgen.”

Gratis behandeling

Wil jij kans maken op een gratis behandeling naar keuze? Ga naar de website , vul het registratieformulier in en je doet automatisch mee. Deelname kan tot 3 november. Op 4 november ontvang je een e-mailbericht of je de gelukkige winnaar bent. De ingevulde gegevens worden uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld en nooit openbaar gemaakt. 

Ben jij al wezen kijken in het pand aan de Keppelseweg? Zo niet, grijp op zondag 3 november je kans tijdens de open dag van Be-Smooth. De spiksplinternieuwe behandelruimtes en hightech apparatuur zijn indrukwekkend en de behandelingen heerlijk.


Meer over Be-Smooth ontdekken?

Be-Smooth beauty en wellness

Geopend08:45 - 22:00

Keppelseweg 21, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.