Theeliefhebbers opgelet: dit zijn de lekkerste theesmaken volgens Rob van Venetië

Aangeboden door Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië 19 februari 2019

Van rooibos, fruity chai tot chocolade truffel: bij Venetië in Doetinchem verkopen ze veel verschillende soorten thee. Speciaal voor alle Doetinchemse theeliefhebbers heeft eigenaar Rob een aantal populaire varianten op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Green Lemon Sencha

Venetië-doetinchem-theesoorten (1)
Redactie indebuurt

“Dit is één van de populairste smaken”, vertelt Rob terwijl hij de grote glazen pot tevoorschijn haalt. Het is een groene thee met een vleugje lemongrass en citrusschillen. Perfect om de dag mee te beginnen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië. Meer over Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië ontdekken?

Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië speciaalzaken

Nu gesloten09:30 - 17:30

Heezenstraat 39, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

Detox thee

Venetië-doetinchem-theesoorten (5)
Redactie indebuurt

Deze thee is goed voor de gezondheid, heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand én is goed voor de uitstraling. Deze melange bestaat uit onder andere zoethout, kaneel, gember, anijs en venkel. Dus mocht je op de gezonde tour zijn, dan is deze thee een absolute aanrader.

Kunstzinnige theesoorten

Venetië-doetinchem-theesoorten (4)
Redactie indebuurt

“Dit is onze schildersserie”, vertelt Rob trots. “Het zijn groene theesoorten, met allemaal een andere twist.” In de glimlach van Mona Lisa vind je bijvoorbeeld rozenbloesem en aardbei. In het straatje van Vermeer een vleugje banaan en in de van Gogh zit vanille en citrusvrucht verwerkt.

Candied Almond

Venetië-doetinchem-theesoorten (6)
Redactie indebuurt

Nog zo’n populaire theesoort is de Candied Almond. “Mensen komen vaak speciaal naar onze winkel voor deze thee. Het is een fruitmelange met appelstukjes, kaneel en amandelen”, vertelt Rob. Kortom: dé perfecte thee voor een gure avond op de bank.

Chai

Venetië-doetinchem-theesoorten (3)
Redactie indebuurt

Chai is volgens Rob ook erg geliefd. Deze theespecialist verkoopt deze kruidige theesoort ook in allemaal verschillende soorten. Ga je voor de fruity chai dan kun je tonen van appel, peper, sinaasappel, kaneel en kardemom verwachten. Kies je de happy variant dan proef je onder andere vanille, kaneel, zoethout en gember. En de chai? Die smaakt naar gember, kaneel, kruidnagel. Lekker!

Greek Mountain

Venetië-doetinchem-theesoorten (2)
Redactie indebuurt

Deze thee neemt je mee naar de Griekse bergen. Deze thee wordt duurzaam verbouwd, met de hand geplukt en aan de lucht gedroogd. Het zit vol met natuurlijke antioxidanten, heeft een antibacteriële werking en kan zelfs het cholesterolgehalte verlagen. Daarnaast is het lekker, rustgevend en heel makkelijk te maken. “Het is nog relatief onbekend onder Doetinchemmers, maar zeker één die ik zou aanraden”, aldus Rob.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.