Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugblikken op jubileum: ‘Autorijden geeft mij een gevoel van vrijheid’

Aangeboden door Autorijschool Bosgoed 31 januari 2020

“Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan”, zo concludeert Remco Bosgoed na zijn eerste jaar als eigenaar van Autorijschool Bosgoed. De rijschoolhouder hoopte zelf op acht tot tien leerlingen tijdens zijn debuutjaar. De teller staat op vijftien leerlingen, waarvan inmiddels één geslaagde.

Geduld én persoonlijke aandacht zijn Remco’s handelsmerk. “Rijles moet een wisselwerking zijn tussen leren en ontspanning. Leerlingen moeten niet met tegenzin in de auto zitten”, zegt de rijinstructeur. Door zijn leerlingen gerust te stellen, meent Remco het meeste resultaat te boeken.

‘Fouten maken mag, als je maar leert’

Remco ziet dat leerlingen de eerste paar rijlessen best nerveus zijn. Volgens hem is het dan ook de taak van de rijinstructeur om de spanning weg te halen: “Het is in eerste instantie belangrijk dat de leerling vertrouwen op de weg krijgt. Dat lukt in mijn ogen het beste met geduld. Fouten maken mag, als je er maar van leert. Ik kijk ook niet op een paar minuutjes.”

Gevoel van vrijheid

Voor de rijinstructeur zijn er weinig dingen mooier dan één op één werken met jongeren, maar waar komt dan de drive vandaan om een rijschool te starten? Simpel, want Remco is namelijk gek op het verkeer. “Het autorijden geeft mij een gevoel van vrijheid, daarom hoop ik mijn enthousiasme over te brengen op de leerlingen.”

Lees verder onder de foto:

Autorijschool Bosgoed
Bron: Autoschool Bosgoed

‘Zag ik niet aankomen’

Zijn methode lijkt in de smaak te vallen bij leerlingen. “Ik kreeg tijdens de kerst zelfs kerstkaarten en presentjes. Dat zag ik niet aankomen”, zegt Remco. Ook tijdens de lessen zijn leerlingen positief over zijn lesmethode. Voor Remco is dit dé bevestiging dat hij op de goede weg is. “Na je stage wordt je in het diepe gegooid en is het maar afwachten óf je manier van lesgeven aanslaat. Dat lijkt aardig te lukken.” Zijn leerlingen lieten ons maar al te graag weten wat zij van hun rijinstructeur vinden.

Toekomstplannen

Na een succesvol eerste jaar heeft Remco de nodige toekomstplannen. Toch wil hij vooral blijven genieten van het uitoefenen van zijn passie. “Mijn droom was om zelfstandig een rijschool te hebben. Als ik dat straks veertig uur kan doen ben ik tevreden. Mits klanten mij roemen om mijn kwaliteit en fijne persoonlijke begeleiding.”

Gratis extra rijlessen

Om zijn jubileum te vieren heeft Remco een verrassing voor de mensen die lespakket 1 nemen. Indebuurt mag namelijk voor twee personen vier extra rijlessen weggeven. Deze komen bovenop de 35 lessen uit het lespakketbij Autorijschool Bosgoed. De rest is dan ook voor eigen rekening. Het is niet mogelijk om na 4 lessen te wisselen van rijschool.

Hoe werkt het? Nou, simpel. Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar [email protected]. Reageren kan tot en met donderdag 6 februari 2020. Wij maken vervolgens op vrijdag 7 februari de twee winnaars bekend.


Meer over Autorijschool Bosgoed ontdekken?

Autorijschool Bosgoed rijscholen

Korianderveld 10, Doetinchem

Bekijk meer:rijscholen

adv.