Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Super handig! 5 x fysieke problemen die je met oordoppen kunt oplossen

Aangeboden door Comfoor 7 november 2019
Krijg jij ook zo’n oorpijn in het vliegtuig óf hoor je bijvoorbeeld telkens een irritante piep in je oor? Hartstikke vervelend! Gelukkig hebben wij dé oplossing. Met de oordoppen van Pluggerz ben je deze vijf fysieke problemen namelijk in een mum van tijd de baas.
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Slaapproblemen? Dan moet je oordoppen nemen

Oordoppen voor het slapen
Bron: Unsplash
Wist je dat we bijna 1/3 van ons leven slapen? Tenminste, als je geen last hebt van slaapproblemen! Heb je last van een snurkende partner óf andere omgevingsgeluiden terwijl je lekker naar dromenland wilt vertrekken? Pluggerz biedt de oplossing, want met oordoppen van Pluggerz kun je omgevingsgeluiden voldoende dempen. Zo kun je toch lekker in slaap komen. Kies dan wel voor slaap oordoppen met een filter, zodat belangrijke geluiden als je alarm of een huilend kind nog wel doorkomen.

Nooit meer een irritante piep, brom of suis

Oordoppen Pluggerz
Bron: eigen foto
We kennen het allemaal wel. Na een avond stappen óf het pakken van een concert krijgen je oren het zwaar te verduren. Maar hoor jij geluiden die er niet zijn na een avondje uit? Een piep, brom of suizen? Dan is de kans groot dat je tinnitus hebt. Lastig woord, maar tinnitus is een vorm van gehoorschade die vaak ontstaat door blootstelling aan hard geluid. Als je geluk hebt verdwijnt die piep, brom of suis weer na één dag. Neem dan wel maatregelen om te zorgen dat je dit niet nog eens gebeurt. Ga niet te dicht bij de boxen staan óf neem af en toe een ‘oorpauze’. Wil je zeker zijn dat je oren beschermt zijn tijdens het uitgaan? Doe dan speciale muziekoordoppen met filter van Pluggerz in. Je oren zijn dan beschermt, terwijl de kwaliteit van de muziek geweldig is!

Teveel geluid

Oordoppen van Pluggerz
Bron: eigen foto
Ervaar je veel geluiden als te sterk, onaangenaam of zelfs pijnlijk? Dan is je tolerantie voor geluid afgenomen en heb je waarschijnlijk hyperacusis. In de volksmond is dit het beste uit te leggen als ‘teveel horen’. Je gehoor werkt in dit geval meestal normaal, maar je hersenen verwerken de geluidsimpulsen versterkt. Hierdoor neem je geluiden waar als te hard. Zelfs de meest gewone geluiden, zoals het doortrekken van de wc of het gerinkel van de afwas, kun je niet verdragen. Oordoppen kunnen dan helpen om het teveel aan geluid buiten te sluiten. Je kunt dan voor maximale demping gaan of juist kiezen voor oordoppen met een geluidsfilter waardoor je nog wel kunt communiceren.

Heb jij geluidshaat?

geluidshaat
Bron: Unsplash

Lopen de rillingen over je rug als mensen met veel sound smakken, slikken, ademen of hun neus ophalen? Dan heb je misschien wel misofonie. Dat betekent letterlijk ‘geluidshaat’. Ook niet menselijke geluiden als typen op een toetsenbord, klikken met een pen en lopen met hakken op een harde vloer kunnen de misogynie triggeren. Niet echt fijn als je net gezellig met je familie en vrienden een vorkje wil prikken in je favoriete restaurant of als je op een kantoor werkt. Een paar goede oordoppen kunnen helpen om deze geluiden af te zwakken, zodat je daar niet langer op gefocust bent. Kortom: je hoeft jezelf nooit meer te irriteren aan geluiden van anderen.

Oorpijn bij drukverschil

Oorpijn tijdens vlucht

Heb jij ook last van intense oorpijn tijdens je vliegreis? Het stijgen en dalen tijdens een vlucht is voor veel mensen een ramp. Heb je het ook als je door de bergen rijdt óf als je duikt? Dat komt door de verandering van de (lucht)druk in je omgeving. Als de druk in je oren hoger is dan erbuiten, gaat je trommelvlies bol staan en dat veroorzaakt de pijn. Om je oren te ontlasten kun je proberen om te gapen, klaren en slikken. Zo komt er lucht naar je middenoor.  Helpt dit niet? Probeer dan eens je neus te snuiten, te kauwen of drinken met je neus dicht. Beter nog is het natuurlijk om de pijn te voorkomen met oordoppen van Pluggerz. Zij hebben daar speciale reisoordoppen met drukregulerend filter voor. Die zorgen er niet alleen voor dat het drukverschil wordt opgeheven, maar dempen ook de herrie om je heen. Je vlucht was nog nooit zo fijn als met deze oordoppen.

Wil je ook voor eens en altijd van deze problemen verlost zijn? Bekijk dan snel de mogelijkheden op de website.


Meer over Comfoor ontdekken?

Comfoor zorg

Vlijtstraat 60-01, Doetinchem

Bekijk meer:zorg
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.