Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe de Vacu Step ervoor zorgt dat de kilo’s eraf vliegen

Aangeboden door Perfect in Shape 17 september 2018

Hieperdepiep hoera! Eind deze maand viert de afslankstudio van Marjan Bent haar zesde verjaardag. Tijd voor koffie en taart met deze passievolle onderneemster. Hoe heeft ze van Perfect in Shape zo’n succes gemaakt? En wat is haar geheim?

“Ik vond het best eng om in het diepe te springen, maar mijn man had er alle vertrouwen in dat Perfect in Shape een succes zou worden. Ze zeggen weleens achter elke sterke man staat een sterke vrouw, maar dat is andersom ook écht zo. Zonder mijn man had ik dit nooit kunnen doen”, vertelt Marjan vol trots.

Tientallen kilo’s kwijt

In haar afslankstudio kunnen vrouwen gebruik maken van de zogeheten Vacu Step, een step waarin je tijdens het bewegen vacuüm wordt gezogen. “Het is heel effectief: de vetverbranding gaat sneller, vetcellen worden afgebroken, cellulitis vermindert aanzienlijk en je verliest centimeters op plekken waar je ze wilt verliezen. Er zijn vrouwen die tientallen kilo’s zijn verloren.”

Het idee voor Perfect in Shape komt voort uit Marjan’s fascinatie voor een gezonde levensstijl. “Ik ben al mijn hele leven bezig met gezond eten en mijn figuur behouden. Het leek mij een uitdaging om – door mijn kennis en passie – ook andere vrouwen te helpen om het ideale gewicht te bereiken. Op een gezonde manier”, vertelt Marjan terwijl ze ons trakteert op een kop thee.

perfecte-in-shape-doetinchem-afvallen-1
Redactie indebuurt

Eén groot kippenhok

Hoewel vrouwen zich dagelijks in het zweet werken bij Marjan, is het veel meer dan alleen een afslankstudio. “Het is één en al gezelligheid. Vrouwen kennen elkaar inmiddels door en door omdat ze wekelijks met elkaar op de step staan. Er worden tips uitgewisseld, gekletst maar vooral ook veel gelachen. Soms is het net één groot kippenhok hier”, lacht Marjan.

“Dát maakt dat ik elke dag nog steeds met een grote glimlach naar de studio vertrek. Ik vind het heerlijk om voor mijn klanten te zorgen. Er is hier altijd thee, vers fruitwater en zelfgemaakte smoothies. Daarnaast bied ik ze ook graag een luisterend oor als ze iets dwarszit. Ik vind het fijn dat ze gewicht verliezen, maar ik vind het nog fijner als het ook goed met ze gaat.”

perfecte-in-shape-doetinchem-afvallen-6
Redactie indebuurt

Groot feest

Op 29 september bestaat Perfect in Shape precies 6 jaar én dat moet natuurlijk gevierd worden. “Er is op die zaterdag open dag, dus mensen kunnen binnenwandelen om kennis te maken, de studio te bekijken óf om samen met mij het glas te heffen. Daarnaast heb ik ook nog een kleine verrassing in petto. Wat dat is ga ik nog niet verklappen. Ik zou zeggen: kom kijken!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Perfect in Shape. Meer over Perfect in Shape ontdekken?

Perfect in Shape coaches

Louise de Colignystraat 11, Doetinchem

Bekijk meer:coaches

adv.