Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Raad de juiste prijzen van deze vijf keukens: doe de quiz!

Aangeboden door Keukenloods Gaanderen 29 oktober 2020

In de zoektocht naar jouw nieuwe droomkeuken houd je natuurlijk niet alleen rekening met je smaak, maar ook met je budget. Bij Keukenloods Gaanderen vind je keukens in alle prijsklassen. Wil jij je alvast oriënteren: doe deze leuke en leerzame keukenquiz en test wat je al weet.

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Gemiddeld kost een keuken €7.500 tot €15.000, maar dat hangt helemaal af jouw persoonlijke wensen. Keukenloods.nl Gaanderen legt het uit in onderstaand filmpje.

Lees verder onder het filmpje:

Weet jij de prijs van een keuken goed in te schatten? Bekijk de volgende keukens en raad welke keuken €4.999 en welke €25.500 kost! Ga naar de volgende pagina om de quiz te starten!

Hoeveel denk jij dat deze keuken kost?

Foto: Keukenloods Gaanderen

De keuken kost…

€11.950. Deze eilandkeuken is voorzien van Pelgrim-apparatuur, waaronder een gaskookplaat, een oven en een combi-oven. Het werkblad is van composiet, een sterk soort natuursteen dat lang mooi blijft! Nieuwsgierig geworden? Bekijk de keuken hier.

Wat zou deze keuken kosten?

Foto: Keukenloods Gaanderen

Deze keuken kost…

€4.950. Deze rechte keuken is uitgevoerd in de kleur Terra Opaal (dé keukenkleur van 2020!), maar een andere kleuruitvoering, die beter bij jouw smaak past, is natuurlijk ook mogelijk. Ondanks het compacte formaat van de keuken is deze alsnog voorzien van een vaatwasser. Ideaal! Meer lezen over deze keuken? Bekijk hier meer informatie en foto’s.

Wat is de prijs van deze keuken?

Foto: Keukenloods Gaanderen

Deze keuken kost…

€11.995. Daarvoor krijg je een eilandkeuken met bar. Het apparatuur is van ETNA. Deze keuken heeft verder luxe details zoals een zwarte kraan en spoelbak, die mooi in contrast staan met het werkblad van keramiek met marmerlook. Meer informatie over deze keuken vind je hier.

En wat is het bedrag van deze keuken?

Foto: Keukenloods Gaanderen

Deze keuken kost…

€17.000. Met deze keuken ben je rijkelijk voorzien van Bosch apparatuur, waaronder twee ovens. Deze landelijke hoekkeuken heeft ook een speciale kast voor flessen wijn: ideaal voor de liefhebber! Bekijk hier meer van deze keuken.

Tot slot: hoeveel denk je dat deze keuken kost?

Foto: Keukenloods Gaanderen

Deze keuken kost…

€5.850. Deze hoekkeuken heeft een bargedeelte waar je genoeg ruimte hebt om aan te tafelen. Durf jij deze betonlook keuken aan? Bekijk ‘m dan hier.

Dat was de quiz! Aan de hand van deze voorbeelden zie je dat er een keuken voor (bijna) elk budget beschikbaar is. Wil je meer van deze keukens zien? Bekijk de collectie op Keukenloods.nl, of bekijk de keukens in de showroom van Keukenloods Gaanderen. Hier bekijk je 18 keukens in allerlei stijlen en maten. Uiteraard staan de keukenontwerpers voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wil je je wensen graag bespreken met een van de adviseurs? Maak dan online via de website een afspraak, dan staat er een kopje koffie voor je klaar!


Meer over Keukenloods Gaanderen ontdekken?

Keukenloods Gaanderen woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Slakweg 84, Gaanderen

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.