Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Profiteer van de actie en ervaar het comfort van de BORA PURU

Aangeboden door Keukenloods Gaanderen 6 april 2020

Genoeg van vieze luchtjes na het koken van heerlijke maaltijden op je ietwat verouderde fornuis? Keukenloods Gaanderen heeft de oplossing: de BORA PURU inductiekookplaat met recirculatie!

Stel je eens voor: een inductiekookplaat met een strak en simpel design én ingebouwde afzuiging. Je hebt er vast al eens van gehoord of ze ergens gezien, maar voor je het weet heb je er zelf een in je keuken.

Recirculatie?

De BORA PURU maakt onderdeel uit van de lijn BORA Pure. De PURU is een inductiekookplaat met recirculatie. Dat wil zeggen dat de ingebouwde afzuiging de kookdampen filtert en schone lucht terug de ruimte in blaast. Voor recirculatie is er geen opening naar buiten nodig, want filters in het afzuigsysteem doen al het werk.

Win-winsituatie

Een andere opvallende optie van deze kookplaat is dat je hem kunt matchen met de inrichting van jouw keuken. Het rooster van de afzuiging is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je iets totaal anders? Ga dan voor een van de opvallende tinten. Deze kookplaat gaat dus naadloos op in het design van jouw keuken en is ook nog eens het topje van de ijsberg wat betreft kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Win-winsituatie dus.

Voordelen PURU

Dat klinkt allemaal geweldig, maar wat zijn nou precies alle voordelen van de BORA PURU? Keukenloods heeft ze voor jullie op een rijtje gezet:

  • De afzuiging wordt automatisch geregeld en aangepast aan jouw kookgedrag. Daar hoef je je dus niet meer druk om te maken.
  • De reiniging van onderdelen die vies kunnen worden, gaat gemakkelijk. Het rooster van de afzuiging kan je bijvoorbeeld zonder problemen in de vaatwasser doen.
  • Dankzij de stille motor heb je tijdens het koken geen last van harde geluiden.
  • De kookplaat is zo ingedeeld dat je met gemak met vier grote pannen van maximaal 24 centimeter tegelijk kunt koken.
  • Qua opbergruimte lever je gelukkig ook weinig in. Door de geringe toestelhoogte van minder dan 200 mm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er genoeg opbergruimte over in de onderkast.
  • De verticale slider op de kookplaat, maakt de bediening nog makkelijker dan dat het al was! Je veegt gewoon met je vinger omhoog of omlaag en het is geregeld.

Twee voor de prijs van één

Geen gedoe meer met een luidruchtige afzuigkap, maar het stille gemak van een BORA PURU. Je hoeft niet meer eindeloos te vragen wat iemand zei, omdat je het door het kabaal van de afzuigkap niet verstond. Klinkt ideaal toch? Daarom heeft Keukenloods een te gekke actie. Deze week krijg je namelijk een gratis BORA PURU bij aankoop van een nieuwe keuken. Bekijk voor de voorwaarden en mogelijkheden snel de hele aanbieding.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Keukenloods Gaanderen. Meer over Keukenloods Gaanderen ontdekken?

Keukenloods Gaanderen woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Slakweg 84, Gaanderen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.